Τι είναι το Draw No Bet

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Το Draw No Bet (DNB εφεξής) είναι από τα πλέον διαδεδομένα στοιχήματα όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και στον ΟΠΑΠ καθώς έχει πλέον μπει στο κουπόνι του οργανισμού. Το στοίχημα dnb σημαίνει ότι η ισοπαλία δεν παίζει, ήτοι ο παίχτης ποντάρει αποκλειστικά σε 2 σημεία, στον άσο ή στο διπλό. Αν το αποτέλεσμα του αγώνα είναι τελικά ισοπαλία τότε το ποντάρισμα επιστρέφεται στον παίχτη.

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον στοίχημα καθώς αναμφίβολα έχει συμβεί σε πολλούς να έχουν ποντάρει σε μια ομάδα να κερδίσει, αυτή να προηγείται μέχρι το τέλος και πριν ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη να δεχτεί γκολ και να χάσουν το σημείο. Ποντάροντας στο «ισοπαλία όχι στοίχημα» μπορεί να μην κερδίζεις αλλά δεν χάνεις τα χρήματά σου καθώς αυτά σου επιστρέφονται.

Τι να προσέξεις

Το στοίχημα DNB ή στοίχημα όχι ισοπαλία έχει και τα θετικά του αλλά και τα αρνητικά του για τον εκάστοτε παίχτη που θα επιλέξει να ποντάρει σε αυτή την επιλογή. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι ανεβάζει τις πιθανότητες νίκης καθώς πλέον παίζεις με με 2 σημεία άρα και πιθανότητες 50%, ενώ με τρία σημεία (1Χ2) παίζεις με πιθανότητες 33.3%. Πρακτικά λοιπόν, πότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις το DNB; Όταν το παιχνίδι που θες να ποντάρεις «γέρνει» πολύ προς την ισοπαλία.

Από την άλλη όμως, εδώ θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι η αύξηση των πιθανοτήτων έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των αποδόσεων. Έτσι για παράδειγμα αν ένα διπλό δίνει 7.5 στα τρία σημεία με το Χ να παίζει, θα δίνει 5.00 απόδοση στην επιλογή του σε DNB.

Το DNB σε παρολί

Φυσικά DNB μπορείς να παίξεις όχι μόνο σε μονό αλλά και σε παρολί. Η επιλογή του dnb σε παρολί διαφέρει κατά κάποιον τρόπο, καθώς στο παρολί πολλαπλασιάζονται οι αποδόσεις των επιλογών σου με το ποντάρισμα σου ώστε να βγει το τελικό ποσό που κερδίζεις. Σε περίπτωση λοιπόν που η επιλογή σου στο DNB στοίχημα επαληθευτεί παίρνεις κανονικά την απόδοση, αν όμως το παιχνίδι που επέλεξες σε DNB λήξει τελικά ισόπαλο τότε για το παιχνίδι αυτό παίρνεις μονάδα, που ουσιαστικά είναι σαν να μην το πρόσθεσες στο παρολί σου. Πλέον στην Ελλάδα όσες εταιρίες δραστηριοποιούνται διαδικτυακά στο online στοιχημα διαθέτουν την επιλογή DNB, ενώ η επιλογή αυτή έχει προστεθεί και στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές που δέχονται Paypal

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πορτοφόλια για τις συναλλαγές τους με τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως θα βρίσκω τα Over/Under

Το στοίχημα σε over/under είναι η πλέον δημοφιλής αγορά μετά το τελικό αποτέλεσμα στο αθλητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα στις ανατροπές

Όσοι θέλουν να παίξουν σε στοίχημα με μεγάλη απόδοση που αφορά το τελικό αποτέλεσμα, τότε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ