Ποντάροντας σε υψηλές αποδόσεις

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Ποντάροντας σε μεγάλες αποδόσεις είναι ένας τρόπος παιχνιδιού που χρησιμοποιούν αρκετοί παίχτες και η αλήθεια είναι ότι είναι τουλάχιστον αμφιλεγόμενος. Αυτό γιατί οι περισσότεροι θεωρούν ότι το να ποντάρεις σε μεγάλες αποδόσεις δεν είναι τόσο αποδοτικό μακροπρόθεσμα, ενώ τις περισσότερες φορές γίνεται περιστασιακά και καμία σχέση δεν έχει με το «επαγγελματικό» στοίχημα. Κυρίως γιατί οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- από τους επαγγελματίες παίκτες θεωρούν ότι το ποντάρισμα στις μεγάλες αποδόσεις βασίζεται κυρίως στην τύχη και ως επαγγελματίες προσπαθούν να αποφύγουν τέτοια bets.

Σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι θεωρούν ότι τα πονταρίσματα σε μεγάλες αποδόσεις βασίζονται περισσότερο στο ένστικτο και στην τύχη. Φυσικά, το τι θεωρείται μεγάλη απόδοση είναι σχετικό. Όσοι είναι «επαγγελματίες» και συνήθως παίζουν μικρές αποδόσεις θεωρούν μεγάλη απόδοση και την ισοπαλία του 3.00. Ωστόσο όσοι παίζουν μεγάλες αποδόσεις μπορεί να ποντάρουν και στο 10.00 σε ένα απόλυτο αουτσάιντερ.

Λογικός συμβιβασμός

Όντας παίχτης μεγάλων αποδόσεων έχεις ήδη κάνει μια εσωτερική συμφωνία με τον εαυτό σου καθώς περισσότερο θα χάνεις παρά θα κερδίζεις και έτσι δεν επηρεάζεσαι κυρίως ψυχολογικά. Όσο καλός παίχτης και να είσαι, όσο διαβασμένος κι αν είσαι ποντάροντας συνέχεια σε αποδόσεις του 5.00 ή του 10.00, είναι δεδομένο ότι οι ήττες θα είναι περισσότερες από τις νίκες. Ωστόσο, το μυστικό βρίσκεται στην διαχείριση της μπάνκας σου με τρόπο που μακροπρόθεσμα έστω και με λίγες νίκες θα είσαι σε θετικό πρόσημο.

Ποντάρω σε μεγάλες αποδόσεις;

Αναμφίβολα και αυτό είναι δεδομένο, είναι πιο εύκολο να βρεις το λάθος των στοιχηματικών site σε μεγάλες αποδόσεις παρά σε μικρότερες και αυτό γιατί πολύ απλά όλοι οι books πριμοδοτούν κατά κάποιον τρόπο το σημείο που θα πάρει το πολύ «χαρτί». Έτσι μπορεί σε έναν άσο του 1.90 να μην υπάρχει στοιχηματική αξία αλλά σε ένα διπλό του 5.30 που θα έπρεπε να δίνει 4.00, εκεί ναι υπάρχει αξία και την βρίσκεις και την ποντάρεις. Αυτό συμβαίνει γιατί η πλειοψηφία των παικτών δεν ποντάρει μεγάλες αποδόσεις και έτσι οι μπουκ δίνουν μεγαλύτερες αποδόσεις στα αουτσάιντερ μειώνοντας αυτές των φαβορί που θα πάρουν και το μεγαλύτερο παιχνίδι. Εκεί βρίσκει την ευκαιρία ο παίκτης των μεγάλων αποδόσεων και ποντάρει στην στοιχηματική αξία του αουτσάιντερ.

Στοιχηματική
Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές που δέχονται Paypal

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πορτοφόλια για τις συναλλαγές τους με τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως θα βρίσκω τα Over/Under

Το στοίχημα σε over/under είναι η πλέον δημοφιλής αγορά μετά το τελικό αποτέλεσμα στο αθλητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα στις ανατροπές

Όσοι θέλουν να παίξουν σε στοίχημα με μεγάλη απόδοση που αφορά το τελικό αποτέλεσμα, τότε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ