Πως παίζω ακριβές σκορ στο στοίχημα και στρατηγικές

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να καταλάβει ο αναγνώστης τι είναι το ακριβές σκορ στο στοίχημα.

Πρόκειται δηλαδή για μια στοιχηματική αγορά που είναι πολύ απλή, καθώς το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να ποντάρει στο ακριβές αποτέλεσμα με το οποίο θεωρεί πιο πιθανό να λήξει μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση μετά τη συμπλήρωση 90 λεπτών παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων κι αν πράγματι καταφέρει να προβλέψει το ακριβές σκορ του αγώνα επιτυχώς, τότε κερδίζει το στοίχημα.

Από ‘κει και πέρα να τονιστεί ότι ναι μεν πρόκειται για ένα είδος στοιχηματισμού που κρύβει μεγάλο ρίσκο και στο οποίο το τρίπτυχο τύχη, ένστικτο και φαντασία παίζει πολύ βασικό ρόλο, ωστόσο ο παίκτης εκείνος που το επιλέγει συνειδητά κι έχει ως στόχο να σημειώσει κέρδη οφείλει:

 • Αφενός να λάβει υπόψη του ορισμένες βασικές παραμέτρους γύρω από το πως παίζεται το ακριβές σκορ στο στοίχημα, όπως: i) τους κανόνες που το διέπουν (π.χ. τα αυτογκόλ μετράνε κανονικά, η παράταση εξαιρείται) ii) τις επιμέρους αγορές που προσφέρονται (π.χ. ακριβές σκορ ημίχρονο/τελικό) iii) τους παράγοντες που το επηρεάζουν (π.χ. την ευχέρεια των ομάδων στο σκοράρισμα).
 • Αφετέρου να υιοθετήσει ορισμένες σημαντικές στρατηγικές που θα τον βοηθήσουν να προβλέψει με επιτυχία το αποτέλεσμα ενός αγώνα.

Συνεπώς να αφήνεις να εννοηθεί ότι εμείς θα του δώσουμε όλες τις απαραίτητες συμβουλές προκειμένου να μάθει να παίζει σωστά αλλά και τις κυριότερες στρατηγικές που μπορούν να οδηγήσουν στην ακριβή πρόβλεψη του σκορ μιας αναμέτρησης.

Στοίχημα ακριβές σκορ – Κανόνες

Να επισημανθεί πως υπάρχουν ορισμένοι κανόνες που διέπουν το ακριβές σκορ στο στοίχημα και τους οποίους οφείλουν να γνωρίζουν οι παίκτες που επιλέγουν προς στοιχηματισμό την εν λόγω αγορά.

 • Όπως προαναφέρθηκε, το στοίχημα ακριβές σκορ αφορά τα 90’ της κανονικής διάρκειας μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, συμπεριλαμβανομένων και των καθυστερήσεων.
 • Η παράταση δεν συμπεριλαμβάνεται στην εν λόγω στοιχηματική επιλογή. Για παράδειγμα σε έναν αγώνα που κρίνεται η πρόκριση και οι δύο ομάδες οδηγούνται στην παράταση προκειμένου να αποφασιστεί ποια εκ των δύο θα προκριθεί, η πρόβλεψη του ακριβούς αποτελέσματος της αναμέτρησης ισχύει μόνο για την κανονική διάρκεια.
 • Τα αυτογκόλ υπολογίζονται κανονικά. Δηλαδή αν ένας εκ των παικτών σημειώσει αυτογκόλ, τότε αυτό συμπεριλαμβάνεται στα γκολ που θα διαμορφώσουν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης και τα οποία καλείται να προβλέψει επιτυχώς ο παίκτης.
 • Υπάρχει η δυνατότητα να ποντάρει κανείς σε διαφορετικά σημεία της αναμέτρησης, όπως για παράδειγμα στο ακριβές σκορ του ημιχρόνου αλλά και στο τελικό σκορ. Βέβαια θα γίνει αναφορά στους διαφορετικούς τύπους του στοιχήματος ακριβές σκορ παρακάτω.
 • Οι αποδόσεις που συνοδεύουν το ακριβές σκορ στο στοίχημα είναι συνήθως πολύ υψηλές αν και αυτό εξαρτάται κι από το στοιχηματικό site. Να αναφερθεί πως τα στοιχηματικά sites με τις καλύτερες αποδόσεις στην εν λόγω αγορά είναι η Stoiximan, η Bet365 και η Novibet.
 • Επίσης, σχετικά με τις αποδόσεις, να τονιστεί ότι αυξάνονται αναλογικά με τον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν. Δηλαδή η απόδοση στο να λήξει μια αναμέτρηση 4-2 είναι με διαφορά υψηλότερη της απόδοσης που ορίζεται σε μια αναμέτρηση με συνολικό σκορ 2-0 αντιστοίχως.

Ακριβές σκορ στο στοίχημα – Οι επιμέρους αγορές

Να γίνει αναφορά στο ότι το στοίχημα ακριβές σκορ έχει μια σειρά από επιμέρους αγορές, η καθεμία εκ των οποίων έχει και τους δικούς της ειδικούς κανόνες. Αυτές είναι οι εξής παρακάτω:

 • Τελικό σκορ της αναμέτρησης: Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη από τις επιμέρους αγορές, καθώς θεωρητικά είναι πιο εύκολο να προβλέψει κανείς το ακριβές αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα, γι’ αυτό άλλωστε προτιμάτε τόσο από τους παίκτες όσο και από τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που την προσφέρουν.
 • Σκορ ημιχρόνου / Τελικό σκορ: Στη συγκεκριμένη αγορά ο παίκτης καλείται αρχικά να προβλέψει σωστά το ακριβές σκορ του ημιχρόνου μιας αναμέτρησης κι έπειτα να προβλέψει και το τελικό της σκορ. Βέβαια να τονιστεί ότι οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν το ποντάρισμα μόνο στο σκορ του ημιχρόνου ή μόνο στο τελικό σκορ του αγώνα και δεν είναι ανάγκη να ποντάρουν συνδυαστικά και στα δύο, καθώς ναι μεν αυξάνονται τα κέρδη σε περίπτωση σωστής πρόβλεψης, ωστόσο αυξάνεται κι ο βαθμός δυσκολίας της επιτυχούς πρόβλεψης.
 • Πρώτος παίκτης που θα σκοράρει και τελικό σκορ: Σ’ αυτή τη περίπτωση οι παίκτες καλούνται να προβλέψουν σωστά τον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος στο ματς όπως επίσης και το ακριβές τελικό σκορ. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα στο να προβλέψουν τον παίκτη που θα σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του ματς και φυσικά και το τελικό σκορ του αγώνα.
 • Εναλλακτικές επιλογές: Ορισμένα στοιχηματικά sites δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να ποντάρουν σε εναλλακτικές επιλογές που αφορούν το ακριβές σκορ των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών αγώνων, όπως για παράδειγμα να προβλέψουν το τελικό σκορ της αναμέτρησης και να προβλέψουν και ποιος παίκτης των δύο ομάδων ενδεχομένως αποβληθεί με κόκκινη κάρτα. Με αυτό τον τρόπο αφενός το ποντάρισμα είναι πιο ενδιαφέρον, αφετέρου τα κέρδη είναι πολύ υψηλά.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν το ακριβές σκορ

Να τονιστεί πως ο σωστός τρόπος για να επιλέξει επιτυχώς κάποιος το ακριβές σκορ μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, είναι λαμβάνοντας υπόψη του ορισμένους σημαντικούς παράγοντες οι οποίοι κάνουν τη διαφορά.

 • Η φόρμα των ομάδων αποτελεί ένα πολύ βασικό παράγοντα για την επιτυχημένη πρόβλεψη του σκορ μιας αναμέτρησης, καθώς ανάλογα με το φορμάρισμα της η εκάστοτε ομάδα μπορεί να σκοράρει λίγα ή πολλά τέρματα. Τόσα δηλαδή όσα θα χρειαστεί ώστε να προβλέψει κανείς το ακριβές αποτέλεσμα του ματς.
 • Οι σημαντικές αγωνιστικές απουσίες λόγω τραυματισμών, λόγω αποβολών και λόγω της τακτικής των προπονητών μπορούν να επηρεάσουν το τελικό σκορ ενός αγώνα.
 • Η ευχέρεια που έχουν οι ομάδες στο σκοράρισμα ή αντιστοίχως η επιθετική τους δυστοκία και η ταυτόχρονη ροπή τους στο να δέχονται ή να μη δέχονται γκολ με ευκολία.
 • Το βαθμολογικό κίνητρο των ομάδων στον συγκεκριμένο αγώνα. Αν δηλαδή οι ομάδες αναζητούν διακαώς τους βαθμούς της νίκης, ενδεχομένως αμφότερες να γίνουν πιο επιθετικές, με αποτέλεσμα να σημειωθούν πολλά τέρματα στην αναμέτρηση.
 • Τις ειδικές συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται ένα ματς. Φυσικά όχι τις καιρικές συνθήκες, αλλά συνθήκες που σχετίζονται με το αν μια εκ των δύο ομάδων επιζητεί ένα ακριβές σκορ προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση μιας διοργάνωσης (π.χ. πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League)
 • Τα στατιστικά που αφορούν την εκάστοτε λίγκα, καθώς για παράδειγμα στην ελληνική Super League τα under κυριαρχούν, με τα πιο συχνά σκορ να είναι το 1-0 και το 1-1, ενώ σε ποσοστό 85% των αγώνων καμία ομάδα δεν σκοράρει πάνω από 4 γκολ, γι’ αυτό και θα ήταν ρίσκο να ποντάρει κανείς σε ακριβές σκορ 4-1 για παράδειγμα.
 • Η εκτίμηση της νίκης ενός αγώνα. Αν δηλαδή η ομάδα που θεωρούμε πως θα νικήσει για παράδειγμα αρκείται σε διαφορά ενός μόνο γκολ όταν προηγείται ή επιδιώκει να σκοράρει κι άλλα γκολ προκειμένου να διευρύνει το προβάδισμα της.
 • Την γενικότερη αμυντική συμπεριφορά της ομάδας που υποστηρίζουμε, η οποία ή μπορεί να είναι σωστή καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ή μπορεί και να είναι χαλαρή σε περίπτωση που εξασφαλίσει τη νίκη, επιτρέποντας με αυτόν τον τρόπο σουτ, ευκαιρίες και πιθανά γκολ από την αντίπαλη ομάδα.
 • Η συμπεριφορά της ομάδας που υποστηρίζουμε στα εντός κι εκτός έδρας ματς. Πως δηλαδή το πλεονέκτημα της έδρας επηρεάζει την απόδοση της ομάδας προς το καλύτερο και το αντίθετο.

Γιατί αξίζει να ποντάρεις στο στοίχημα για ακριβές σκορ

Σ’ αυτό το σημείο να τονιστεί πως το ακριβές σκορ στο στοίχημα είναι ως επί το πλείστον η στοιχηματική αγορά η οποία προσφέρεται με τις υψηλότερες αποδόσεις της online αγοράς από τα στοιχηματικά sites, πράγμα που σημαίνει ότι παρόλο που κατά γενική ομολογία είναι πολύ δύσκολο κάποιος να καταφέρνει να σημειώνει συστηματικά νίκες στην εν λόγω αγορά, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες φροντίζουν να προσφέρουν τα μεγαλύτερα ποσά ως επιστροφή στα κερδισμένα στοιχήματα, αναλογικά πάντα με το ύψος των αποδόσεων.

Άξιο αναφοράς χρήζει το γεγονός πως κατά κύριο λόγο οι αποδόσεις είναι χαμηλές στα ματς τα οποία το τελικό σκορ είναι πολύ χαμηλό, όπως 0-0 / 1-0 / 0-1 / 1-1 και αυξάνονται καθώς αυξάνεται κι ο αριθμός των τερμάτων.

Να επισημανθεί λοιπόν ότι γι’ αυτό ακριβώς το λόγο την επιλέγουν οι παίκτες την προαναφερθείσα αγορά, γιατί δηλαδή τα κέρδη μπορεί να είναι πολύ μεγάλα σε περίπτωση σωστής πρόβλεψης και γιατί αποτελεί μια αγορά που προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις.

Για τον ίδιο λόγο επομένως αξίζει να ποντάρει κανείς στο στοίχημα για ακριβές σκορ.

Διότι μπορεί να επωφεληθεί από τις αποδόσεις που είναι αυξημένες, συνεπώς και τα κέρδη σε περίπτωση επιτυχούς πρόβλεψης θα είναι μεγάλα.

Γενικές συμβουλές για στοίχημα ακριβές σκορ

Εδώ θα πρέπει να γίνει αναφορά σε ορισμένες συμβουλές που στόχο έχουν αφενός να βοηθήσουν τους παίκτες να επιτύχουν στην εν λόγω στοιχηματική αγορά, αφετέρου να αυξήσουν σταδιακά τα κέρδη τους παίζοντας ακριβές σκορ στο στοίχημα.

 • Μελέτησε προκειμένου να βρεις αγώνες μεταξύ ομάδων ίδιας δυναμικότητας οι οποίες δεν σκοράρουν ούτε δέχονται πολλά γκολ, συνεπώς το τελικό σκορ του εκάστοτε αγώνα προβλέπεται χαμηλό και συνεπώς πιο εύκολο να προβλεφθεί.
 • Αναζήτησε πρωταθλήματα όπου αγώνες σαν τον προαναφερθέντα (όπου δηλαδή δεν μπαίνουν πολλά γκολ) είναι σύνηθες φαινόμενο, καθώς σε αυτά είναι πιο εύκολο να προβλεφθούν τα ακριβή σκορ των αγώνων. Λίγκες δηλαδή όπου οι άμυνες είναι πιο κλειστές και οι ομάδες δεν ξεχωρίζουν για το επιθετικό τους ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα τα σκορ που έρχονται να είναι πολύ χαμηλά. Παράδειγμα η ελληνική Super League.
 • Ποντάρετε σε παραπάνω από ένα ακριβή σκορ στο εκάστοτε ματς προκειμένου να αυξήσετε τις πιθανότητες σας για κέρδη έχοντας ως κάλυψη τα εναλλακτικά τελικά σκορ.

Οι καλύτερες στρατηγικές για ακριβές σκορ στο στοίχημα

Να επισημανθεί πως η επιλογή της σωστής στρατηγικής μπορεί να αποδειχθεί πολύ σημαντική για όσους επιλέξουν να παίξουν ακριβές σκορ στο στοίχημα με σύστημα διότι ενδεχομένως να τους οδηγήσει στην συστηματική πρόβλεψη του ακριβούς σκορ των αναμετρήσεων.

Στρατηγική ακριβές σκορ Doubles

Στην εν λόγω στρατηγική ο παίκτης βασίζεται πάνω στα στατιστικά στοιχεία που υπαγορεύουν πως στο σύνολο των αγώνων ένα ποσοστό 12% περίπου λήγουν με τελικό σκορ 1-0 και πως στους μισούς από όσους αγώνες διεξάγονται, νικήτρια ομάδα είναι γηπεδούχος ομάδα.

Αν λοιπόν για παράδειγμα ο παίκτης επιλέξει να μελετήσει 10 αγώνες, στους οποίους ενδεχομένως να κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα, τότε βάσει στατιστικής, 5 εξ αυτών θα λήξουν με σκορ 1-0.

Συνεπώς, αν ο παίκτης επιλέξει να ακολουθήσει την εν λόγω στρατηγική, δηλαδή να παίξει το σύστημα Doubles, άρα 2 στα 10 στο 1-0 σε 10 αγώνες και αν καταφέρει να προβλέψει σωστά 2 αγώνες, τότε θα μπορέσει να σημειώσει σημαντικά κέρδη.

Στρατηγική με Multiple Scores

Σε αυτή τη στρατηγική ο παίκτης καλείται να επιλέξει πολλά πιθανά σκορ, όπως για παράδειγμα τρία πιθανά σκορ όπως το 2-1, 3-1 και 4-1, και να ποντάρει σε αυτά συστηματικά σε αγώνες που έχει μελετήσει και θεωρεί πιθανό το τελικό τους αποτέλεσμα να είναι ένα από τα παραπάνω. Έτσι αντί απλά να ποντάρει στον άσσο μπορεί να επιλέξει για στοιχηματισμό π.χ. 3 πιθανά ακριβή σκορ και να επωφεληθεί από τις υψηλές αποδόσεις που προσφέρει το εκάστοτε σκορ.

Στρατηγική Football Roulette

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη στρατηγική, ο παίκτης καλείται να ποντάρει συνεχώς στο ίδιο σκορ, αυξάνοντας σταδιακά το ποντάρισμα του, έως ότου έρθει το επιθυμητό ακριβές σκορ που έχει επιλέξει (π.χ. 2-2).

Βασικό πλεονέκτημα της εν λόγω στρατηγικής είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός στο μέγιστο ποντάρισμα, καθώς τα πονταρίσματα μπορεί να τα τοποθετήσει κανείς σε διαφορετικές στοιχηματικές ιστοσελίδες και το μοναδικό όριο που μπορεί να τεθεί είναι το προσωπικό του χρηματικό απόθεμα.

Προσφορές για ακριβές σκορ στο στοίχημα

Εδώ να αναφερθεί πολύ συνοπτικά ότι υπάρχουν αξιόλογες προσφορές οι οποίες περιέχουν το ακριβές σκορ στο στοίχημα και τις οποίες προσφέρουν μεγάλες στοιχηματικές ιστοσελίδες της online αγοράς όπως για παράδειγμα η Bet365 και η Winmasters.

 • Λευκή Ισοπαλία – Επιστροφή Χρημάτων από την Bet365.Η συγκεκριμένη προσφορά έχει ως εξής: Ο παίκτης καλείται να τοποθετήσει ένα pre-game στοίχημα για Ακριβές Σκορ αλλά και για ημίχρονο/τελικό ή Scorecast σε αγώνα ποδοσφαίρου της επιλογής του και σε περίπτωση που ο αγώνας έρθει 0-0 και χαθεί το στοίχημα, τότε η Bet365 του επιστρέφει το ποντάρισμα του πίσω.
 • Παιχνίδι χωρίς ρίσκο! Από την Winmasters.

Η εν λόγω προσφορά έχει ως εξής: Ο παίκτης καλείται να ποντάρει pre-game σε έναν αγώνα της επιλογής του και πιο συγκεκριμένα στην αγορά Ακριβές Σκορ αλλά και στο ημίχρονο/τελικό και στο combo ημίχρονο/τελικό & over/under 2.5 και στην περίπτωση που ο εν λόγω αγώνας λήξει ισόπαλος χωρίς σκορ, τότε η Winmasters του εγγυάται επιστροφή του πονταρίσματος.

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές που δέχονται Paypal

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πορτοφόλια για τις συναλλαγές τους με τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως θα βρίσκω τα Over/Under

Το στοίχημα σε over/under είναι η πλέον δημοφιλής αγορά μετά το τελικό αποτέλεσμα στο αθλητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα στις ανατροπές

Όσοι θέλουν να παίξουν σε στοίχημα με μεγάλη απόδοση που αφορά το τελικό αποτέλεσμα, τότε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ