ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσφορά* για νέα μέλη, εντελώς δωρεάν χωρίς κατάθεση!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ Βήμα 1ο
  • ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ 2 ΔΩΡΑ* Βήμα 2ο
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ 3ο ΔΩΡΟ*! Βήμα 3ο
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

#noviolence: Novibet και ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατά της οπαδικής βία

Αθήνα, 4 Αυγούστου – Η Novibet, μαζί με την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στέλνουν από κοινού ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας. Στο πλαίσιο της χορηγικής τους συνεργασίας, Novibet και ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέτουν στο επίκεντρο τη συνεισφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες με σκοπό να αναδείξουν τον πολυδιάστατο ρόλο του ποδοσφαίρου και της αθλητικής άμιλλας εντός κι εκτός  γηπέδων. Το ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης των δύο οργανισμών αντανακλάται στη νέα καμπάνια #noviolence, η οποία συστήνεται στο ευρύ κοινό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προσκαλώντας τους φιλάθλους να γίνουν κοινωνοί του μηνύματος «στηρίζουμε το παιχνίδι, χωρίς οπαδική βία».

Novibet και ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με βασικό πυλώνα της χορηγικής του συνεργασίας την καταπολέμηση της οπαδικής βίας, δηλώνουν από κοινού ότι «οι φανέλες δεν πρέπει να ματώνουν για τους λάθος λόγους». Παράλληλα μοιράζονται ένα κοινό όραμα: τη συν-διαμόρφωση μιας αθλητικής πραγματικότητας όπου η ομάδα υποστηρίζει κάποιος θα είναι ελάσσονος σημασίας μπροστά στη χαρά του παιχνιδιού και τις αξίες του υγιούς αθλητισμού. 

Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε: «Η πρωτοβουλία No Violence αντανακλά την πίστη μας ότι o αθλητισμός πρέπει να ενώνει ομάδες, φιλάθλους και κοινωνίες. Παράλληλα με τη νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης, υλοποιούμε σειρά δράσεων που ενισχύουν το μήνυμα της καταπολέμησης  της οπαδικής βίας με στόχο να συνεισφέρουμε από την πλευρά μας στην ενίσχυση και διάδοση των αξιών του υγιούς αθλητισμού και της ευγενούς άμιλλας, ιδίως στη νέα γενιά».

Μάθε περισσότερα στο www.noviolence.gr 

Δείτε εδώ τη νέα καμπάνια #noviolence κατά της οπαδικής βίας.

H Novibet δραστηριοποιείται από το 2010 στον τομέα παροχής υπηρεσιών διαδικτυακής ψυχαγωγίας. Με παρουσία σε 8 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Λατινική Αμερική (Ελλάδα, Βραζιλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Μεξικό, Χιλή, Εκουαδόρ), δύο tech hubs σε Ελλάδα και Μάλτα και περισσότερους από 700 εργαζόμενους, η Novibet προσφέρει υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας που την κατατάσσουν μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως. Παράλληλα, η Novibet με ένα διευρυμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υλοποιεί δράσεις κοινωνικής προσφοράς με στόχο την ουσιαστική και πολύ-επίπεδη ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων και επίκεντρο την ενίσχυση του αθλητισμού στη νέα γενιά.

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!