Στοιχηματικές με Live Streaming

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Το Live Streaming αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα σημαντικό κομμάτι στον κόσμο του online στοιχήματος και παράλληλα ένα δυνατό όπλο που παρέχεται δωρεάν σε όλους τους παίκτες. Θέλοντας να δώσουμε μια απλή ερμηνεία, το Live Streaming αποτελεί στην ουσία τη ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου ενός τηλεοπτικού προγράμματος. Σε ότι αφορά τις στοιχηματικές, το τηλεοπτικό αυτό πρόγραμμα δεν είναι άλλο από την μετάδοση ενός αθλητικού γεγονότος σε πραγματικό χρόνο και ακριβώς έτσι όπως εξελίσσεται.

Με τις διαδικτυακές ταχύτητες να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, το live streaming αποτελεί πλέον κορυφαία υπηρεσία. Η γενικότερη εξέλιξη της τεχνολογίας παράλληλα, έχει συνεισφέρει τα μέγιστα έτσι ώστε η ανάλυση εικόνας στη συγκεκριμένη υπηρεσία να κινείται σε επίπεδα HD, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως η χρήση της είναι δυνατή από όλες τις συσκευές (desktops, laptops, smartphones, tablets). To Live Streaming έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να καταστήσει ακόμα πιο συναρπαστικό και το live betting καθώς προσφέρει πολλές καινοτομίες προς τους παίκτες, ενώ παράλληλα τους επιτρέπει να εξοικονομούν τα χρήματα που απαιτούνται για την παρακολούθηση των αγαπημένων τους αθλητικών γεγονότων μέσω δορυφορικών ή συνδρομητικών καναλιών.

Πλεονεκτήματα του live streaming

Μέσω της υπηρεσίας Live Streaming που συναντάμε πλέον στη συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών sites, ο κάθε παίκτης μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά τους αγώνες στους οποίους έχει ποντάρει (και όχι μόνο αυτούς). Αυτό του παρέχει αυτόματα μια σειρά από ευεργετικά πλεονεκτήματα:

  • Ο παίκτης έχει πλήρη εικόνα για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Έτσι, του δίνεται η δυνατότητα (σύμφωνα πάντα με την κρίση του) είτε να επιλέξει το cash out, είτε να «καλύψει» κάποιο pre-game στοίχημα, είτε γενικότερα να ποντάρει μέσω του live betting ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα.
  • Υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης ενός συγκεκριμένου πρωταθλήματος προκειμένου να ενισχυθούν οι γνώσεις του ενδιαφερόμενου παίκτη γύρω από αυτό. Έτσι, σε ότι αφορά το στοιχηματικό κομμάτι, αυξάνονται κατά πολύ οι πιθανότητες για σωστές επιλογές πονταρίσματος και συνεπώς για να φτάσει κάποιος στο ταμείο!
  • Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου αλλά και των υπόλοιπων αθλημάτων, είτε τοποθετήσουν κάποιο στοίχημα είτε όχι, μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ομάδες δωρεάν, κάτι που προσφέρει πολλές στιγμές ευχαρίστησης.
  • Ο κάθε παίκτης μπορεί πλέον να παρακολουθήσει οποιοδήποτε άθλημα της αρεσκείας του (πχ τένις, ice hockey, ράγκμπι) που μέχρι τώρα δεν είχε τη δυνατότητα.

Live streaming σε ποδόσφαιρο και μεγάλα αθλητικά γεγονότα

Αναμφισβήτητα, το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των αθλημάτων. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο οι στοιχηματικές δίνουν μεγαλύτερη βάση στο ποδόσφαιρο έχοντας δημιουργήσει εκατοντάδες προς στοιχηματισμό αγορές. Αυτό δε θα μπορούσε να μην έχει αντίκτυπο και στην υπηρεσία του Live Streaming, καθώς είναι διαθέσιμα για ζωντανή παρακολούθηση ολοένα και περισσότερα πρωταθλήματα. Η Ελλάδα και οι νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που λειτουργούν στη χώρα μας ακολουθούν τις εξελίξεις και φροντίζουν με τη σειρά τους να παρέχουν μέσω live streaming όσο το δυνατόν περισσότερα πρωταθλήματα. Πιο συγκεκριμένα, από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Serie A της Ιταλίας, τη La Liga της Ισπανίας, τη γερμανική Bundesliga, τη Ligue 1 της Γαλλίας καθώς επίσης και τα πρωταθλήματα της Β’ κατηγορίας των χωρών αυτών. Πολλές είναι επίσης οι επιλογές στις μικρές κατηγορίες και τα Κύπελλα της Αγγλίας. Από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα θα βρείτε διαθέσιμα αυτά της Αυστρίας, της Ελβετίας, της Σκωτίας, της Ολλανδίας, όλα τα Σκανδιναβικά καθώς επίσης και λιγότερο δημοφιλείς λίγκες όπως της Τσεχίας, της Πολωνίας και της Ρουμανίας. Επειδή όμως ποδόσφαιρο δεν παίζεται μόνο στην Ευρώπη, όσοι αρέσκονται στα «υπερατλαντικά ταξίδια» μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω Live Streaming τα πάντα ενδιαφέροντα πρωταθλήματα της Βραζιλίας και της Αργεντινής, ενώ μπορείτε να έχετε live πρόσβαση και σε πολλές διοργανώσεις από τον υπόλοιπο όπως το πρωτάθλημα της Κίνας, της Ιαπωνίας και της Αυστραλίας.

Παρά την κυριαρχία του ποδοσφαίρου, η υπηρεσία της ζωντανής μετάδοσης καλύπτει κι άλλα αθλήματα στην Ελλάδα με πρώτο και καλύτερο το μπάσκετ. Ο μαγικός κόσμος του NBA έρχεται πλέον δωρεάν στις οθόνες σας, ενώ το ίδιο ισχύει και για την πλειοψηφία των αγώνων της Ευρωλίγκα και για όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το live streaming όμως καλύπτει κι άλλα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα. Μέσω της πρωτοποριακής αυτής υπηρεσίας μπορείτε να απολαύσετε όλα τα μεγάλα τουρνουά του τένις, να μεταφερθείτε στον κόσμο του ice hockey σε Ευρώπη και Αμερική, να παρακολουθήσετε βόλεϊ, ιπποδρομίες, ράγκμπι, ποδηλασία και τα πάντα γύρω από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Με τον ανταγωνισμό μεταξύ των στοιχηματικών να βρίσκεται σταθερά σε υψηλά επίπεδα, είναι δεδομένο πως τα τελευταία χρόνια αντικρίζουμε μια σταθερή βελτίωση σε όλων των ειδών τις υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών φυσικά και το Live Streaming: η εικόνα πλέον είναι στις περισσότερες περιπτώσεις τύπου HD ενώ και η ηχητική κάλυψη είναι άκρως βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. Αξίζει φυσικά να αναφερθεί πως εικόνα και ήχος πλέον συμβαδίζουν, καθώς παλιότερα δεν ήταν λίγες οι περιπτώσεις που ο εκφωνητής ανακοίνωνε το γκολ και η μπάλα βρισκόταν ακόμα…κάπου στη σέντρα! Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική προσθήκη, αποτελεί η δυνατότητα προβολής του εκάστοτε αθλητικού γεγονότος σε πλήρη οθόνη, κάτι που κάνει την παρακολούθηση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και ελκυστική!

Εργαλεία του live streaming

Προκειμένου να απολαύσετε την υπηρεσία live streaming οι προϋποθέσεις είναι ελάχιστες! Το μόνο που ουσιαστικά χρειάζεστε είναι το συνδεδεμένο στο ίντερνετ (προτιμότερες οι συνδέσεις τύπου ADSL που εξασφαλίζουν μεγάλες ταχύτητες) σταθερό υπολογιστή ή laptop σας και εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση του Adobe Flash Player. Το Live Streaming είναι φυσικά εφικτό και μέσω κινητής συσκευής (smartphones) και tablet είτε κάνετε χρήση δικτύου Wi-Fi είτε δεδομένων (3G/4G). Σε ότι αφορά την περίπτωση χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων, η ποιότητα και ταχύτητα της μετάδοσης εξαρτάται από τον εκάστοτε πάροχο.

Πέραν των παραπάνω, βασική προϋπόθεση είναι η στοιχηματική στην οποία είστε εγγεγραμμένος να υποστηρίζει την εν λόγω λειτουργία. Κάθε bookmaker ωστόσο δύναται να θέσει τους δικούς του όρους σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας Live Streaming. Όλες ανεξαιρέτως οι στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν δωρεάν το live streaming και στις περισσότερες αρκεί απλά να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Μπορεί ωστόσο να χρειαστεί να έχετε ένα ελάχιστο όριο υπολοίπου στο λογαριασμό σας προκειμένου να έχετε πρόσβαση στη ζωντανή μετάδοση των αθλητικών γεγονότων.

Στοιχηματικές με Live Streaming

Στοιχηματική

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές που δέχονται Paypal

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πορτοφόλια για τις συναλλαγές τους με τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως θα βρίσκω τα Over/Under

Το στοίχημα σε over/under είναι η πλέον δημοφιλής αγορά μετά το τελικό αποτέλεσμα στο αθλητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα στις ανατροπές

Όσοι θέλουν να παίξουν σε στοίχημα με μεγάλη απόδοση που αφορά το τελικό αποτέλεσμα, τότε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ