Στοιχηματικές με Moneysafe

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Μπορεί στην Ελλάδα να κυριαρχούν στην αγορά άλλα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως για παράδειγμα η Skrill, η Neteller, ή η Paysafe, ωστόσο και η Moneysafe έχει αποκτήσει κοινό και συνεχώς ανεβαίνει καθώς αποτελεί μια ευκολόχρηστη και ασφαλή επιλογή κατάθεσης και ανάληψης.

Ουσιαστικά, η Moneysafe έγινε ευρέως γνωστή και κέρδισε μεγάλο μέρος των Ελλήνων παικτών μετά την επιβολή των ελέγχων κεφαλαίου στις τράπεζες, τα γνωστά Capital Controls. Εκεί η Moneysafe αποτέλεσε μια από τις βασικές μεθόδους συναλλαγών στα στοιχηματικά site. Με την κάρτα Mastercard της Moneysafe μπορεί κάποιος να κάνει οποιαδήποτε online συναλλαγή επιθυμεί, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα ανάληψης χρημάτων μέσω ΑΤΜ.

Που βρίσκω Moneysafe

Για να αποκτήσει κάποιος λογαριασμό στην Moneysafe θα πρέπει αρχικά, να επισκεφτεί το https://www.emoneysafe.com/el/ το οποίο είναι στα ελληνικά. Από κει να κάνει τα απαραίτητα πατώντας στο «Εγγραφή», όπου και πρέπει να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία με ακρίβεια για λόγους ασφαλείας. Όταν ολοκληρωθεί η εγγραφή μπορεί να αιτηθεί την έκδοση της κάρτας Moneysafe. Αν η αίτηση για να εκδοθεί η κάρτα γίνει μέσω του site της Moneysafe, το κόστος είναι στα 10€. Μπορεί, όμως, κάποιος να την αποκτήσει και σε κάποιο από τα καταστήματα που πωλείται. Η χρέωση σ’ αυτή την περίπτωση είναι μικρότερη (7,95 €). Η κάρτα αυτή λειτουργεί ακριβώς όπως μια mastercard και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σε ΑΤΜ για να τραβήξεις χρήματα, αλλά και σε POS σε καταστήματα για να κάνεις αγορές.

Πως βάζω χρήματα στην κάρτα

  • Μέσω του κωδικού που θα αγοράσετε από κάποιο σημείο πώλησης (περίπτερα)
  • Στα Moneysafe καταστήματα
  • Μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών
  • Μέσω τραπεζικού εμβάσματος
  • Μεταφορά χρημάτων μέσω άλλου Moneysafe λογαριασμού

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως η Moneysafe διαθέτει και ένα πολύ λειτουργικό και σύγχρονο app για να κινητά τηλέφωνα μέσω του οποίου φυσικά μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις τις συναλλαγές σου. Στα αρνητικά η προμήθεια 4% σε κάθε νέα «φόρτιση» του λογαριασμού.

Ποιες στοιχηματικές δέχονται Moneysafe

Οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, οι οποίες λειτουργούν στην Ελλάδα και δέχονται συναλλαγές με Moneysafe είναι οι παρακάτω:

Στοιχηματική
Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές που δέχονται Paypal

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πορτοφόλια για τις συναλλαγές τους με τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως θα βρίσκω τα Over/Under

Το στοίχημα σε over/under είναι η πλέον δημοφιλής αγορά μετά το τελικό αποτέλεσμα στο αθλητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα στις ανατροπές

Όσοι θέλουν να παίξουν σε στοίχημα με μεγάλη απόδοση που αφορά το τελικό αποτέλεσμα, τότε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ