ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ Βήμα 1ο
  • ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ Βήμα 2ο
  • ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ Βήμα 3ο

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοίχημα Μπάσκετ Οδηγός

Το μπάσκετ είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αθλήματα του πλανήτη, κατά πολλούς έρχεται δεύτερο μετά το ποδόσφαιρο. Δεκάδες σημαντικές διοργανώσεις ελκύουν το ενδιαφέρον του κοινού κάθε χρόνο. Μοιραία λοιπόν αυτό έχει αντίκτυπο και στους «παίκτες» του στοιχήματος, με το στοίχημα μπάσκετ να είναι σε πρώτο πλάνο στις προτιμήσεις τους.

Οι αγώνες μπάσκετ σήμερα έχουν πληθώρα επιλογών, με τον «παίχτη» να τοποθετεί στο μπάσκετ στοίχημα που αφορά το νικητή ενός αγώνα, μέχρι και στοίχημα για το ποια ομάδα θα πάρει το τζάμπολ. Στον παρακάτω οδηγό, θα δούμε συνοπτικά κάποιες από τις βασικές και ειδικές επιλογές που υπάρχουν και πως παίζω στοίχιμα μπάσκετ.

Μπάσκετ Στοίχημα Πως Παίζεται

Η εισαγωγή μας στον οδηγό θα γίνει με μια πρώτη «γνωριμία» με τα τρία βασικά bets που θα βρούμε σε όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες και το πως ποντάρουμε σε κάθε μια από τις αγορές αυτές (και με παραδείγματα). Αναφερόμαστε στο στοίχημα νίκης, το χάντικαπ νίκης (κι εναλλακτικό-επιπλέον χάντικαπ) και το line πόντων (over/under) (κι εναλλακτικό-επιπλέον line).

Μπάσκετ στοίχημα νίκης

Η βασική επιλογή σε κάθε αγώνα μπάσκετ, είναι το στοίχημα νίκης, κι όπως αντιλαμβάνεστε αφορά την ομάδα που θα κερδίσει τον αγώνα. Σε αντίθεση με το ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ όταν αναφέρουμε στοίχημα νίκης αναφερόμαστε σε διπλή επιλογή (1-2) και όχι τριπλή (1-Χ-2). Βέβαια, σε κάποιες στοιχηματικές θα βρούμε την επιλογή της ισοπαλίας (1-Χ-2, αλλά όχι στα βασικά στοιχήματα), ενώ σε άλλες η ισοπαλία προσφέρεται εναλλακτικά με την παράταση (αναλυτικά και παρακάτω).

Το παιχνίδι σου καλύτερο! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Είδαμε παραπάνω ότι το στοίχημα νίκης αφορά το νικητή σε έναν αγώνα μπάσκετ. Έστω ότι έχουμε το ίδιο παράδειγμα. Βλέπουμε ότι η απόδοση της νίκης των Γουόριορς τιμάται στο 1.44 κι η νίκη των Ράπτορς έχει απόδοση 2.90. Αν ποντάρουμε 10 ευρώ στους Γουόριορς και κερδίσουν, το στοίχημα θα μας επιστρέψει 14.4 ευρώ πίσω (4.4 ευρώ κέρδος), ενώ αν ποντάρουμε στους Ράπτορς και κερδίσουν θα μας επιστραφούν 29 ευρώ (19 ευρώ κέρδος).

Μετράει η παράταση στο στοίχημα μπάσκετ;

Σε όλα τα στοιχήματα διπλής επιλογής, όπως είναι στο στοίχημα νίκης (το χάντικαπ μπάσκετ, το line κλπ), η παράταση μετράει κανονικά στο στοίχημα που τοποθετούμε. Οπότε, εάν εμείς στο παραπάνω παράδειγμα αγοράσουμε τη νίκη μιας εκ των δύο ομάδων το ποντάρισμα συνεχίζει να υφίσταται ακόμα κι αν ο αγώνας πάει στην παράταση (μια η περισσότερες).

ΠΡΟΣΟΧΗ‼️

Έστω ότι αποφασίζουμε να αγοράσουμε τη νίκη μας εκ των δύο ομάδων στην παρακάτω –τριπλή- επιλογή.

Στην περίπτωση αυτή, εφόσον η ισοπαλία (επομένως η παράταση) είναι στις επιλογές που μας δίνει ο book, αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ΔΕΝ μετράει η παράταση στο στοίχημα μπάσκετ (stoixhma basket, extra time) που τοποθετήσαμε. Άρα, εάν ποντάρουμε στη νίκη μιας εκ των δύο ομάδων κι ο αγώνας στην κανονική διάρκεια λήξει ισόπαλος, το στοίχημα θεωρείται χαμένο. Να σημειωθεί ότι η επιλογή της τριπλής (1-Χ-2) από κάποιες πλατφόρμες, δίνεται γιατί τα στοιχήματα νίκης (1-2) προσφέρονται σε καλύτερες αποδόσεις.

Χάντικαπ μπάσκετ

Μια εξίσου βασική επιλογή στο μπάσκετ (ίσως αυτή που ποντάρεται περισσότερο κι από το στοίχημα νίκης) είναι το χάντικαπ νίκης. Με πιο απλά λόγια είναι το πλεονέκτημα – μειονέκτημα, σε πόντους, που έχει μια ομάδα, αναλόγως με το αν λογίζεται από τον book ως φαβορί ή αουτσάιντερ, πριν την έναρξη του αγώνα. Στην μπασκετική «αργκό» του στοιχήματος, αναφέρεται για έναν αγώνα ως βασικό χάντικαπ στο μπάσκετ αυτό που δίνεται σε αποδόσεις 1.80-1.95 (κατά προσέγγιση)

Σούπερ προσφορές* σε στοίχημα, Live Καζίνο και πόκερ! ΕΓΓΡΑΦΗ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Εναλλακτικό (ή επιπλέον) στοίχημα χάντικαπ (extra)

Σχεδόν σε όλους τους αγώνες και τις περισσότερες στοιχηματικές πλέον, εκτός από το βασικό χάντικαπ στο μπάσκετ, υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής διαφορετικών χάντικαπ, με αυξομειώσεις στις αποδόσεις (αναλόγως την επιλογή που κάνουμε).

Tι σημαίνει το χάντικαπ στο στοίχημα μπάσκετ και πως ποντάρεται;

Αν κι αποτελεί, όπως αναφέραμε, το βασικό σημείο πονταρίσματος σε έναν αγώνα μπάσκετ, είναι πολλοί οι «παίχτες» που δεν έχουν αποσαφηνίσει το πως «δουλεύει», δεν καταλαβαίνουν τι είναι το χάντικαπ στο μπάσκετ και μπερδεύονται συχνά με το + και – που έχουν οι πόντοι σε μια ομάδα. Έστω ότι παίζουμε στο παρακάτω παράδειγμα.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ |21+ ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Βλέπουμε ότι στο ΧΑΝΤΙΚΑΠ υπάρχουν δύο επιλογές. -5.5 που αφορά τη γηπεδούχο ομάδα (Γουόριορς), σε απόδοση 1.83 και +5.5 που αφορά τη φιλοξενούμενη ομάδα (Ράπτορς), σε απόδοση 1.97.

  • Οι 5.5 πόντοι είναι το βασικό χάντικαπ σε αυτόν τον αγώνα.
  • Το -5.5 αφορά την ομάδα που ο book θεωρεί φαβορί, το +5.5 πηγαίνει στο αουτσάιντερ.
  • Το – και το + για κάθε ομάδα δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι γηπεδούχος ή όχι.

Πρακτικά λοιπόν, αυτό το – και + χάντικαπ στο μπάσκετ, σημαίνει ότι η ομάδα με το – (εν προκειμένω -5.5) ξεκινάει με 5.5 πόντους μειονέκτημα στην αναμέτρηση, ή ότι η ομάδα με το +5.5 ξεκινάει με 5.5 πόντους πλεονέκτημα στην αναμέτρηση.

Οπότε:

  1. Αν εμείς στοιχηματίσουμε 10 ευρώ στην επιλογή -5.5 των Γουόριορς @ 1.83, θα κερδίσουμε το στοίχημα (θα μας επιστραφούν 18.3 ευρώ, ήτοι 8.3 ευρώ κέρδος) αν οι Γουόριορς κερδίσουν με διαφορά 6 πόντων και άνω. Σε περίπτωση που οι Γουόριορς κερδίσουν με 1-5 πόντους ή χάσουν, τότε το στοίχημα θεωρείται χαμένο.
  2. Αν εμείς ποντάρουμε 10 ευρώ στην επιλογή +5.5 των Ράπτορς @1.97, θα κερδίσουμε το στοίχημα (θα μας επιστραφούν 19.7 ευρώ, ήτοι 9.7 ευρώ κέρδος) αν οι Ράπτορς κερδίσουν με οποιαδήποτε διαφορά ή αν χάσουν με διαφορές 1-5 πόντων. Αν οι Ράπτορς χάσουν με διαφορά 6 πόντων και άνω, το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Και στο στοίχημα χάντικαπ (βασικό κι εναλλακτικά), ισχύει η παράταση όπως στο στοίχημα νίκης. Δηλαδή, αν το ματς στο συγκεκριμένο παράδειγμα λήξει ισόπαλο και στην παράταση οι Γουόριορς κερδίσουν για 6 πόντους και άνω, θα έχει επιβεβαιωθεί το -5.5 των Γουόριορς και θα θεωρείται χαμένο το ποντάρισμα στο +5.5 των Ράπτορς.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ

Ότι ακριβώς ισχύει για το ποντάρισμα στο βασικό χάντικαπ στο μπάσκετ, συνεχίζει να ισχύει και για την επιλογή που θα κάνουμε σε κάποιο εναλλακτικό (επιπλέον) χάντικαπ. Εννοείται ότι αναλόγως την αλλαγή που υφίσταται το χάντικαπ που επιλέγουμε να ποντάρουμε, αλλάζει κι η προϋπόθεση που χρειάζεται για να κερδίσουμε το στοίχημα. Εάν εγώ επιλέξω το χάντικαπ -9.5 των Γουόριορς, όπως φαίνεται παρακάτω στην εικόνα, πρέπει οι Γουόριορς να κερδίσουν τουλάχιστον με 10 πόντους για να θεωρείται κερδισμένο το στοίχημα.

Να σημειώσουμε, αν και γίνεται ευκόλως κατανοητό, ότι η απόδοση για το συγκεκριμένο χάντικαπ (-9.5) είναι μεγαλύτερη (@2.60) (σε σχέση με το βασικό), διότι αυξάνουμε το ρίσκο, αν θέλετε και το μειονέκτημα που έχουν οι Γουόριορς. Στην αντίθετη πλευρά, εφόσον το βασικό χάντικαπ των Ράπτορς (εν προκειμένω πλεονέκτημα) είναι το +5.5 (@1.90~1.97 ανάλογα την πλατφόρμα), το +9.5 που έχουμε εδώ δίνεται σε χαμηλότερη τιμή, διότι έχει αυξηθεί και το πλεονέκτημά τους στο ματς.

Under over στοίχημα μπάσκετ

Τρίτη και τελευταία (όπως τις καταγράφουμε) επιλογή για το μπάσκετ, είναι το line (όριο). Αφορά το σύνολο των πόντων που θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε έναν αγώνα. Κι εδώ έχουμε το βασικό line σε έναν αγώνα μπάσκετ κι είναι το όριο που δίνεται από τις στοιχηματικές, σε αποδόσεις 1.80-1.95 (κατά προσέγγιση).

Τώρα αρχίζει το ματς! | 21+ ΕΕΕΠ ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Εναλλακτικό (ή επιπλέον) στοίχημα πόντων (extra)

Όπως ακριβώς ισχύει και με το χάντικαπ νίκης, έτσι κι εδώ έχουμε τις εναλλακτικές – επιπλέον επιλογές line, που μας δίνουν οι πλατφόρμες.

Πως παίζεται το στοίχημα μπάσκετ over / under;

Συνεχίζοντας στον ίδιο αγώνα, περνάμε να δούμε πως τοποθετούμε ένα ποντάρισμα στο line (stoixima basket over/under). Βλέπουμε (εικόνα παρακάτω) ότι υπάρχει ένα βασικό line (όριο) πόντων στους 212.5 με το O212.5 να τιμάται στο 1.90 και το U212.5 στο 1.91. Εδώ αν ποντάρουμε 10 ευρώ στο over, πρέπει και οι δύο ομάδες να σκοράρουν στον αγώνα 213 και πάνω για να επιστραφούν 19 ευρώ (κέρδος 9 ευρώ), ενώ για το under πρέπει οι δύο ομάδες να σκοράρουν 212 πόντους ή λιγότερους για να θεωρηθεί κερδισμένο το στοίχημα.

Το παιχνίδι ορίζεται από την αρχή! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Και σε αυτή την περίπτωση, η παράταση μετράει κανονικά. Δηλαδή αν οι δύο ομάδες σκοράρουν 210 πόντους στο τέλος του ματς, το παιχνίδι είναι ισόπαλο (105-105) κι εμείς έχουμε ποντάρει στο U212.5, δεν έχουμε κερδίσει το στοίχημα, μιας και θα συνεχίσει να ισχύει και στην παράταση (παρακάτω θα δούμε ένα καλό tip για να μην εξαρτόμαστε από την παράταση και κινδυνεύουμε να χάσουμε ένα bet στο under). Από την άλλη, όπως αντιλαμβάνεστε, για το ίδιο παράδειγμα, αν έχουμε ποντάρει στο over212.5 και το παιχνίδι είναι ισόπαλο με το πέρας των 48 λεπτών, αλλά δεν έχουν σημειωθεί 213 πόντοι (πχ 104-104), δεν έχουμε χάσει το στοίχημα, αφού αυτό συνεχίζει να μετράει κανονικά και στην παράταση.

Για το ποντάρισμα σε εναλλακτικό (επιπλέον) line, ισχύει ότι ακριβώς και στην περίπτωση με το εναλλακτικό χάντικαπ (όπως αναφέρεται παραπάνω). Αυξομειώνουμε το ρίσκο, συνεπώς και το line, αγοράζοντας ένα στοίχημα σε διαφορετικές αποδόσεις από αυτές που μας δίνεται το βασικό line.

Ειδικά στοιχήματα μπάσκετ

Εκτός από τα βασικά στοιχήματα μπάσκετ που είδαμε παραπάνω, έχουμε και ειδικά στοιχήματα όπως οι ατομικές επιδόσεις παιχτών και ομάδων, η ισοπαλία (παράταση) τα εναλλακτικά (επιπλέον) χάντικαπ και line, ημίχρονο/τελικό, αγορές περιόδου/ημιχρόνου κα. Στις διάφορες στοιχηματικές ο χαρακτηρισμός ενός στοιχήματος ως «ειδικό» διαφέρει.

Στοίχημα μπάσκετ πρώτος σκόρερ

Από τα πιο δημοφιλή πλέον στο στοίχημα μπάσκετ, είναι αυτά που ασχολούνται με τους παίχτες. Βασικό στις περισσότερες στοιχηματικές είναι ο πρώτος σκόρερ σε έναν αγώνα. Εκτός αυτού έχουμε και στοιχήματα που αφορούν τις ατομικές επιδόσεις των παιχτών σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ και αθροιστικούς συνδυασμούς αυτών.

Όχι τυχαία επιλογή 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΕΓΓΡΑΦΗ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Να αναφέρουμε ότι σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις και γεγονότα (όπως οι τελικού του ΝΒΑ, ή το Final4 της Euroleague κλπ) οι πλατφόρμες ανοίγουν πάρα πολλές αγορές που αφορούν τις επιδόσεις παιχτών, όπως το σύνολο των τριπόντων, των λαθών, H2H ανάμεσα σε παίκτες για πόντους, ασίστ, ριμπάουντ κ.α.

Στην ίδια λογική κινούνται και τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν τις ομάδες κι έχουν να κάνουν με τις επιδόσεις τους σε έναν αγώνα, στις διάφορες στατιστικές κατηγορίες (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ, τρίποντα, λάθη κλπ)

Ποντάρισμα σε ειδικά στοιχήματα παιχτών & ομάδων

Τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα μπάσκετ, είναι ως επί τω πλείστο διπλή επιλογής, άρα ισχύει ότι και στην περίπτωση των βασικών bets. Τα ειδικά στοιχήματα παιχτών και ομάδων που αφορούν επιδόσεις, ορίζονται κυρίως με line (over/under), οπότε εφαρμόζεται ότι και στο στοίχημα line. Έστω ότι κινούμαστε στις παρακάτω αγορές.

Βλέπουμε ότι έχει διάφορες επιλογές σε ειδικά, τόσο ατομικά, όσο και ομάδας/ων. Έστω εμείς ότι επιλέγουμε το over 13.5 για τους πόντους του Κάζινς, στοιχηματίζοντας 10 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε ο Κάζινς να σκοράρει 14 πόντους τουλάχιστον, έτσι ώστε το στοίχημα να μας επιστρέψει 16.7 ευρώ (κέρδος 6.70 ευρώ).

Σε όλα τα ειδικά στοιχήματα παιχτών και ομάδων, εφόσον είναι διπλής επιλογής (αλλά και σε στοιχηματικές που δεν είναι, όπως παρακάτω), ισχύει το στοίχημα και στην παράταση. Να επισημάνουμε πως στην περίπτωση που τοποθετήσουμε ένα ειδικό για παίχτη, αλλά αυτός δεν αγωνιστεί καθόλου, τότε το στοίχημα θεωρείται άκυρο και μας επιστρέφεται το ποντάρισμα που κάναμε.

Εκτός από τις αγορές που αφορούν την επίδοση των ομάδων σε στατιστικές κατηγορίες (ασίστ, πόντοι κλπ), υπάρχουν κι άλλα ειδικά στοιχήματα για τις ομάδες. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα (που πλέον υπάρχει σε αρκετές πλατφόρμες) είναι η διαφορά νίκης.

Έστω ότι επιλέγουμε να παίξουμε από την πρώτη επιλογή «Περιθώριο νίκης», Τορόντο Ράπτορς νίκη με 1-5 @6.00 και ποντάρουμε 10 ευρώ. Οπότε χρειάζεται οι Ράπτορς να κερδίσουν την αναμέτρηση με 1-5 πόντους για να θεωρηθεί το στοίχημα κερδισμένο και να μας επιστρέψει 60 ευρώ (50 ευρώ κέρδος). Σε ήττα των Ράπτορς ή νίκη τους με διαφορά 6 πόντων και άνω, το στοίχημα είναι χαμένο.

Περίπου ίδιες είναι αγορές και στο «Περιθώριο νίκης» στη δεύτερη επιλογή, εφόσον δεν αναφέρεται κάποια ομάδα στις επιλογές, τα στοιχήματα λογίζονται ως κερδισμένα, αν όποια από τις δύο ομάδες κερδίσει με το περιθώριο νίκης που έχουμε επιλέξει. Οπότε, αν ποντάρουμε 10 ευρώ στην επιλογή 6-10, μας επιστρέφονται 29.5 ευρώ (19.5 κέρδος), είτε αν κερδίσουν οι Γουόριορς, είτε αν κερδίσουν οι Ράπτορς με 6-10 πόντους. Τα συγκεκριμένα στοιχήματα ισχύουν και στην περίπτωση που ο αγώνας πάει στην παράταση.

Στοίχημα μπάσκετ ισοπαλία

Στις επιλογές των ειδικών συμπεριλαμβάνεται και η ισοπαλία, η οποία όπως αναφέραμε και παραπάνω δίνεται σε κάποιες στοιχηματικές με την επιλογή της παράταση. Ένα ειδικό bet που είναι στα όρια του funbet κι απαιτεί πέρα από στατιστική μελέτη και μια δόση τύχης, εξ ου και δίνεται ως επί τω πλείστο, σε μεγάλες αποδόσεις.

Από τον ίδιο αγώνα σε άλλη στοιχηματική.

Ασφαλές και αξιόπιστο παιχνίδι με την εγγύηση της Betsson! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το ποντάρισμα στην ισοπαλία, είτε στην πρώτη στοιχηματική, είτε στη δεύτερη είναι το ίδιο και η αγορά ολοκληρώνεται με το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Αν τοποθετήσουμε 10 ευρώ στην ισοπαλία ή στο «Ναι» στην δεύτερη αγορά, πρέπει ο αγώνας να λήξει ισόπαλος με το πέρας των 48 λεπτών (στην προκειμένη περίπτωση γιατί μιλάμε για αγώνα ΝΒΑ) για να μας επιστρέφουν 130 ευρώ (120 ευρώ κέρος) ή 100 ευρώ (90 ευρώ κέρδος), αναλόγως σε ποια πλατφόρμα ποντάραμε.

ΑΞΙΖΕΙ να σημειωθεί ότι εδώ βλέπουμε μια σημαντική διαφορά στην απόδοση της ίδιας αγοράς. Επ΄ αυτού δίνεται και μια συμβουλή παρακάτω, αναφορικά με το ότι είναι καλό να έχουμε λογαριασμό σε παραπάνω από μια στοιχηματικές για να μπορούμε να παίρνουμε τις καλύτερες αποδόσεις σε μια αγορά.

Στοιχήματα περιόδου, Ημίχρονο/Τελικό

Αναφερόμαστε σε αγορές που αφορούν την κάθε μια από τις τέσσερις περιόδους ενός αγώνα μπάσκετ, ξεχωριστά. Αφορά κυρίως στοιχήματα πόντων, ενώ υπάρχει βασικό χάντικαπ νίκης (για την εκάστοτε περίοδο) και βασικό line πόντων, όχι όμως εναλλακτικά. Να σημειώσουμε εδώ ότι οι αγορές σε στοιχήματα περιόδων δεν είναι στις βασικές επιλογές των «παιχτών» στο pre-game bet, αλλά επιλέγονται κυρίως στο μπάσκετ stoixima live.

Το Ημίχρονο/Τελικό, όπως κατ΄ αντιστοιχία ισχύει και στο ποδόσφαιρο, αφορά στο νικητή σε ημίχρονο και τελικό. Αξίζει αν αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο στοιχημα μπασκετ εμφανίζεται με έξι επιλογές σε κάποιες πλατφόρμες και σε κάποιες άλλες με εννιά, λόγω της μη επιλογή της ισοπαλία στο τελικό αποτέλεσμα.

  

Κι από τον ίδιο αγώνα, σε άλλη πλατφόρμα και με την επιλογή της ισοπαλίας για τελικό.

Το live καζίνο σε άλλη διάσταση 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ ΕΓΓΡΑΦΗ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Πως να κερδίσω στο στοίχημα μπάσκετ

Δυστυχώς, κάποιος τρόπος που να μας εξασφαλίζει 100% κέρδος στο στοίχημα μπάσκετ, δεν υπάρχει. Σίγουρα μπορούμε, με διάφορους τρόπους να αυξήσουμε το ποσοστό της επιτυχίας που θα έχουμε, αλλά ουδείς μπορεί να σας εγγυηθεί το 100% κέρδος.

Συμβουλές ✏️για στοίχημα μπάσκετ

✅ Ποντάρουμε όπου έχει αξία ένα bet (value bet)
✅ Ξεκινάμε να ποντάρουμε σε ομάδες και πρωταθλήματα που γνωρίζουμε καλά
✅ Προτιμούμε (για αρχή) πονταρίσματα σε αγορές που μας φαίνονται οικείες
✅ Κρατάμε στατιστικό για τα πονταρίσματα μας (κέρδος/χασούρα)
✅ Αν ακολουθούμε κάποιον/ους tipster, το κάνουμε ως το τέλος
✅ Έχουμε λογαριασμό σε περισσότερες από μια πλατφόρμες (για καλύτερες αποδόσεις)

Στοίχημα μπάσκετ Ευρωλίγκα και NBA

Γενικά στον «κόσμο» του στοιχήματος ισχύει ότι όταν ψάχνουμε κάποια αγορά σε ένα μικρό ή άγνωστο πρωτάθλημα, είναι προτιμότερο γιατί όπως κι εμείς δεν έχουμε πλήρη γνώση του πρωταθλήματος, το ίδιο ισχύει και για τον book. Αυτό όμως έχει τον κίνδυνο του να πιαστούμε κι εμείς αδιάβαστοι και να μην καταφέρουμε να αυξήσουμε την πιθανότητα κέρδους που μπορεί να έχουμε. Κάτι παρεμφερές που όμως μειώνει τον κίνδυνο αυτό, αναφορικά με το στοίχημα στο μπάσκετ (αφού για αυτό μιλάμε) είναι να ασχοληθούμε με μεγάλες διοργανώσεις, όταν έχουμε κάποια σημαντικά γεγονότα που ανοίγουν τις αγορές. Τα δύο πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το Final4 της Euroleague και το ΝΒΑ κατά τη διάρκεια των τελικών. Στις δύο αυτές περιπτώσεις, εκτός από τα βασικά ή κάποια ειδικά στοιχήματα που είδαμε παραπάνω, υπάρχουν πολλές περισσότερες αγορές. Και πάλι, όσο ο book «ανοίγει» τις επιλογές του, σημαίνει ότι κάπου μπορεί να τον… πιάσουμε «αδιάβαστο». Όπλο μας εν προκειμένω, το γεγονός ότι τα αθλητικά γεγονότα αυτά δεν είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό, συνεπώς και στον παίχτη του στοιχήματος και μπορεί να «εξοπλιστεί» με περισσότερες «γνώσεις» στη μελέτη που θα κάνει για να μπορέσει να έχει καλύτερες πιθανότητες κέρδους.

Ένα tip 💡 για την παράταση

Αναφέραμε και παραπάνω ότι η παράταση σε ένα ποντάρισμα σε over, είναι «σύμμαχος», αλλά δε μας ευνοεί όταν έχουμε ποντάρει under. Μια καλή συμβουλή για να μη μας «κάψει» η παράταση ένα ποντάρισμα σε under (σε όριο πόντων ή παιχτών κλπ) είναι να κρατήσουμε ένα 10% από το αρχικό ποντάρισμα που είχαμε σκοπό να κάνουμε, για να ποντάρουμε και στην παράταση. Οπότε, αν σκοπεύαμε να ποντάρουμε 10 ευρώ σε κάποιο under (απόδοσης κοντά στο 2.00), στοιχηματίζουμε 9 ευρώ στο under και το 1 ευρώ στην παράταση, που στην χειρότερη θα βρούμε σε απόδοση 10.00. Οπότε αν το παιχνίδι πάει στην παράταση, μπορεί το όριο να ξεφύγει, αλλά θα έχουμε πιάσει την παράταση που θα μας επιστρέψει μέρος ή όλο το ποντάρισμα, ενώ μπορεί να μας δώσει και κέρδος.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Το συγκεκριμένο tip, αν δε θέλουμε να το εφαρμόσουμε από την αρχή, μπορούμε να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του ματς και να ποντάρουμε στο να πάει το ματς στην παράταση και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ένα ματς που η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους 20 πόντους, με λίγα λεπτά να απομένουν, είναι πρακτικά αδύνατον να οδηγηθεί στην παράταση, οπότε εκεί ξέρουμε ότι το ποντάρισμα ματς στο under, δεν κινδυνεύει από αυτόν τον παράγοντα. Πριν βέβαια αποφασίσετε ένα ποντάρισμα για οποιαδήποτε αγορά να δείτε και τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν σε κάθε πλατφόρμα, κυρίως όσον αφορά την παράταση.

Εναλλακτικό στοίχημα χάντικαπ και line

Οι επιπλέον δυνατότητες που μας δίνουν οι στοιχηματικές σε line και χάντικαπ είναι πολλές φορές…σωτήριες. Οι book, όσο κι αν θέλουμε να μην το δεχθούμε, είναι αυτοί που είναι περισσότερο διαβασμένοι από όλους μας και δεν είναι λίγες οι φορές που τα αποτελέσματα σε χάντικαπ και όρια πόντων λήγουν τόσο οριακά που έχουν απόκλιση με το βασικό χάντικαπ και line, 1 και 2 πόντους. Οπότε, πολλές φορές η επιλογή ενός επιπλέον χάντικαπ μπορεί να μας σώσει από μια «στοιχηματική» ήττα μισού πόντου. Αν θεωρούμε ένα χάντικαπ ή ένα line ότι είναι οριακό, με βάση το «διάβασμα» που έχουμε κάνει (ή την άποψη ενός tipster που έχουμε διαβάσει), επιλέγουμε να μειώσουμε το ρίσκο (χαμηλότερη απόδοση) σε κάποια από τις επιπλέον επιλογές.

Έστω λοιπόν ότι στο παρακάτω παράδειγμα,

«Kλείνουμε» στοιχηματικά προς το over, αλλά «φοβόμαστε» το 212.5 γιατί μας φαίνεται οριακά μεγάλο. Καταλήγουμε στην επιλογή του Over211.5 ή Over209.5 σε μικρότερες αποδόσεις, μικραίνοντας το ρίσκο που παίρνουμε, αλλά πλέον για να κερδίσουμε το στοίχημα δεν χρειαζόμαστε τουλάχιστον 213 πόντους, αλλά λιγότερους. Ξαναλέμε, όσο μικρή κι αν φαντάζει αυτή η διαφορά των τριών πόντων, είναι πάρα πολλές οι φορές που ένα στοίχημα μπάσκετ, κρίνεται σε τόσο μικρές διαφορές και μπορεί να μας στοιχίζει πολλές φορές το ποντάρισμα.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που πρέπει αν το παρακολουθούμε σε βάθος χρόνου, όσον αφορά τα πονταρίσματα που κάνουμε και πως αυτά χάνονται ή κερδίζονται. Γιατί από την ανάποδη, μπορεί να επιλέγουμε στο στοίχημα μπάσκετ χάντικαπ και line τα οποία επιβεβαιώνονται εύκολα (γιατί είμαστε πιο «διαβασμένοι» από τον book και βρίσκουμε τα «λάθη» του), οπότε εκεί αξίζει να πηγαίνουμε ανάποδα και να κάνουμε επιλογές που μας δίνουν μεγάλες αποδόσεις.


21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Στοιχηματική
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
| +21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
"21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi"
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Τι είναι το Over/Under 2.5 (Στρατηγικές)

Μετά το τελικό αποτέλεσμα είναι ίσως η πλέον δημοφιλής αγορά στο στοίχημα. Κι όχι μόνο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Virtual Sports: Στρατηγικές & κόλπα κέρδους

Έχουν μπει εδώ και λίγα χρόνια στη ζωή μας και είναι μία αγορά τάχιστα αναπτυσσόμενη… […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Stoiximan Εγγραφή

Πρόκειται για την πλέον δημοφιλή στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα. Μια εταιρία που από το 2012 […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως να κερδίσω στο στοίχημα;

Η ενασχόληση με το στοίχημα αποτελεί σίγουρα έναν τρόπο απόδρασης από την καθημερινότητα. Αν θέλουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα Τένις

To τένις ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως και η μεταφορά του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα Σκόρερ

Το στοίχημα στην αγορά των σκόρερ έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και αυτό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ