ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ Βήμα 1ο
  • ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ Βήμα 2ο
  • ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ Βήμα 3ο

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Arbitrage Betting (Sure Bets)

Ο όρος Arbitrage προέρχεται από τα οικονομικά και αποτελεί την πρακτική της εκμετάλλευσης μιας διαφοράς τιμής μεταξύ δύο αγορών. Είναι μια επενδυτική ευκαιρία που επιφέρει κέρδος χωρίς ρίσκο. Στην περίπτωση του οnline στοιχήματος σε αθλητικά γεγονότα, οι « τιμές » είναι οι αποδόσεις και οι αγορές είναι δύο οι περισσότεροι ανταγωνιστές bookmakers. Ta Sure Bets εμφανίζονται όταν οι δύο bookmakers έχουν πολύ υψηλές αποδόσεις σε κάθε πιθανό αποτέλεσμα ενός γεγονότος.

Ας υποθέσουμε σε ένα αγώνα μπάσκετ ότι η ομάδα Α αγωνίζεται κόντρα στην ομάδα Β. Περίπτωση για arbitrage betting έχουμε όταν επαληθεύεται ο παρακάτω μαθηματικός τύπος:

Τι σημαίνει αυτό; Όποτε οι αποδόσεις αυτές σ’ αυτόν τον τύπο κάνουν πάνω από 1, τότε έχουμε ένα σίγουρο κέρδος στην τσέπη μας. Για παράδειγμα, αν η ομάδα Α προσφέρεται σε απόδοση 2.20 στον Stoiximan και η ομάδα Β σε απόδοση 2.10 στη Betshop τότε ποντάρουμε 488.37€ στο 2.20 και 511.63 € στο 2.10. Συνολικά έχουμε ποντάρει 1000€ και ανεξαρτήτου αποτελέσματος αγώνα θα έχουμε εγγυημένο κέρδος 74.41€.

To arbitrage είναι ευρέως διαδεδομένο στο online στοίχημα εδώ και μία δεκαετία και οι επαγγελματίες παίκτες που ασχολούνται με τα sure bets είναι γνωστοί ως arbers.

Το Arbitrage betting εμφανίζεται στον κόσμο του στοιχήματος, αρκετές εκατοντάδες φορές κάθε μέρα. Εύκολα αντιλαμβάνεστε πως αφού μπορείτε μέσα σε 2 ώρες που διαρκεί ένας αγώνας μπάσκετ να βγάλετε χωρίς κόπο και ρίσκο ένα ολόκληρο μεροκάματο, γιατί να μην επαναλάβετε τη διαδικασία όσο το δυνατόν περισσότερο κάθε μέρα; Το έχουν σκεφτεί πολλοί arbers πριν από σας και η αλήθεια είναι πως αρκετός κόσμος έχει κάνει πολλά λεφτά από αυτό.

Tι χρειάζομαι για να ξεκινήσω: 

  • Κατανόηση των βασικών
  • Αρχικό Κεφάλαιο
  • Yπομονή
  • Γνώση των προβλημάτων
  • Tεχνικές αντιμετώπισης των προβλημάτων

Γιατί δεν το κάνουν όλοι; 

Το κακό είναι πως οι συντριπτικά περισσότερες εταιρίες δεν βλέπουν και τόσο φιλικά το arbitrage και κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν τα arbs και τους arbers. Ενίοτε γίνονται και αρκετά επιθετικές προς τους arbers βάζοντας τους γελοία όρια ή ακόμα και κλείνοντας τους το λογαριασμό. Στη σειρά αυτή των άρθρων θα δείτε περισσότερα για τα προβλήματα που προκύπτουν στο arbing και πως ελίσσονται οι επαγγελματίες παίκτες.

Θα υπάρχει το Arbitrage για πάντα; 

Εννοείται. Όσο υπάρχουν στοιχηματικές και αποδόσεις, θα υπάρχει ο μεταξύ τους ανταγωνισμός για καλύτερες αποδόσεις στους παίκτες. Αυτό σίγουρα θα δημιουργεί καθημερινά ευκαιρίες arb στους παίκτες. Από την άλλη δεν αποκλείω κάποια στιγμή στο μέλλον να οργανωθούν συλλογικά οι στοιχηματικές έναντι των arbers, χωρίς πάντως αυτή τη στιγμή να υπάρχουν ενδείξεις για κάτι τέτοιο.

Δε νοείται να θέλετε να γίνετε arber και να μην ξέρετε τους βασικούς όρους τους στοιχήματος. Τύποι στοιχημάτων, ορολογίες, γκανιότες και τέτοια πρέπει να τα παίζετε στα δάκτυλα. Από εκεί και πέρα πρέπει να αποκτήσετε οικειότητα με την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι διάφοροι book, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να ποντάρετε γρήγορα και σωστά.

Εννοείται και πρέπει να ξέρετε τις ιδιαιτερότητες της κάθε στοιχηματικής. Για παράδειγμα, μέθοδοι πληρωμής, χρεώσεις στις αναλήψεις ή περιορισμοί στον τρόπο κατάθεσης, account verification και τέτοια πρέπει να τα χειρίζεστε με άνεση. Επίσης πριν ξεκινήσετε το arbing, καλό είναι να έχετε κάνει account verification, ώστε τα χρήματα να είναι έτοιμα για ανάληψη.

Αν τώρα ξεκινάτε το arbing είναι σίγουρο ότι θέλετε κάποιο χρόνο προσαρμογής. Χρησιμοποιείστε ένα μικρό ποσό για να ‘μάθετε’ καλά τη διαδικασία και μετά προχωρήστε στο κυρίως μενού.

Το Αρχικό Κεφάλαιο

Δεν έχει νόημα το arbing για ποσά κάτω από τα χίλια euro. Το πιο λογικό start – up ποσό για arbing είναι κοντά στα 4000-5000€. Συνήθως τα arbs παρουσιάζουν κέρδος από 1-3%, δηλαδή 10 με 30 euro στο χιλιάρικο, 50 – 150 euro στο πεντοχίλιαρο. Αν αυτό το ποσό σας φαίνεται λίγο, τότε συγκρίνεται το με μια προθεσμιακή κατάθεση, η οποία προσφέρει αυτό το επιτόκιο (άντε λίγο παραπάνω) για να ένα χρόνο. Δηλαδή αν κάνω arbing κάθε μέρα μία φορά με 1% ξεκινώντας με 1000 στο τέλος του χρόνου θα έχω 3650€ κέρδος. Αν τα κλείσω με 5% επιτόκιο στο τέλος του χρόνου θα έχω 50 euro κέρδος….

Τώρα από εκεί και πέρα σίγουρα θα χρειαστείτε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Τα arbs εμφανίζονται σε πολλούς διαφορετικούς books και δεν μπορείτε να έχετε χρήματα διαθέσιμα σε όλους τους book, θα ήταν ασύμφορο. Με τη Νeteller όμως είναι πολύ εύκολη μια τέτοιου είδους διαχείριση. Κρατώντας όλη τη μπάνκα στη Νeteller κάθε φορά που θέλετε να ‘χτυπήσετε’ ένα arb μεταφέρετε τα λεφτά σας από εκεί στους 2 (ή 3 αν είναι ποδόσφαιρο) book. Η διαδικασία αυτή είναι η πιο γρήγορη από τις διαθέσιμες για τους παίκτες.

Eπίσης το καλό με τη Neteller είναι ότι δε μεσολαβεί τράπεζα. Ειδικά με τα ποσά που διακινεί ένας arber, η καθημερινή κίνηση τετραψήφιων κεφαλαίων (ακόμα δεν έχω γνωρίσει πενταψήφιο arber) θα δημιουργούσε πολλά ερωτήματα στην τράπεζα. Βλέπετε στην οικονομική κρίση δεν είναι εύκολο να πείσεις τον τραπεζίτη ότι είναι κέρδη από στοίχημα.

Πάνω απ΄ όλα…Υπομονή

Όπως και στο στοίχημα έτσι και στο arbing πρέπει να οπλιστείτε με πολύ υπομονή! Τόσο στην εκμάθηση της διαδικασίας, όσο και στο να ανοίξετε λογαριασμό σε σχεδόν όλους τους book, να κάνετε account verification, να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα στους λογαριασμούς σας, να εντοπίσετε τα arbs κλπ κλπ… Πρέπει να γίνετε επαγγελματίες ώστε να έχετε εισόδημα από τα arbs.

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Τι είναι το Over/Under 2.5 (Στρατηγικές)

Μετά το τελικό αποτέλεσμα είναι ίσως η πλέον δημοφιλής αγορά στο στοίχημα. Κι όχι μόνο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Virtual Sports: Στρατηγικές & κόλπα κέρδους

Έχουν μπει εδώ και λίγα χρόνια στη ζωή μας και είναι μία αγορά τάχιστα αναπτυσσόμενη… […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Stoiximan Εγγραφή

Πρόκειται για την πλέον δημοφιλή στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα. Μια εταιρία που από το 2012 […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως να κερδίσω στο στοίχημα;

Η ενασχόληση με το στοίχημα αποτελεί σίγουρα έναν τρόπο απόδρασης από την καθημερινότητα. Αν θέλουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα Τένις

To τένις ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως και η μεταφορά του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα Σκόρερ

Το στοίχημα στην αγορά των σκόρερ έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και αυτό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ