Στοίχημα Σκόρερ – Οδηγός & Στρατηγική

Σου άρεσε το άρθρο; Kάνε

Το στοίχημα στην αγορά των σκόρερ έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και αυτό διότι πέρα από πολύ καλές αποδόσεις προσφέρει αγωνία μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Πολλοί είναι πλέον οι παίκτες που παίζουν αποκλειστικά σκόρερς, ενώ πολλές φορές για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη φτιάχνουν συστήματα με σκόρερ.

Αγορές για στοιχημα σκορερ

Οι βασικές αγορές στο στοίχημα σε σκορερ είναι τρεις. Η πρώτη αφορά την επιλογή στοιχημα πρωτος σκοερ, του να σκοράρει δηλαδή ο παίκτης πρώτος στον αγώνα (first scorer). Εδώ ουσιαστικά ποντάρεις σε ποδοσφαιριστή που πιστεύεις ότι θα σκοράρει πρώτος και παίρνεις πολύ υψηλότερες αποδόσεις. Αν σκοράρει άλλος παίκτης πρώτος τότε το στοίχημα χάνεται. Μια δεύτερη αγορά είναι αυτή του τελευταίου σκόρερ (last scorer). Εδώ ποντάρεις να σκοράρει εκείνος που επέλεξες τελευταίος στον αγώνα. Και σε αυτό το στοίχημα παίρνεις υψηλές αποδόσεις. Τελευταία και πιο δημοφιλής αγορά αυτή του anytime scorer. Σε αυτή την επιλογή ποντάρεις στο να σκοράρει ο παίκτης που επέλεξες οποιοδήποτε στιγμή μέσα στον αγώνα. Είναι η επιλογή που δίνει και τις μικρότερες αποδόσεις σε σύγκριση με τις άλλες.

Παραλλαγές στοιχημα σκορερ

Πέραν αυτών των βασικών bets στα στοιχηματικά site θα βρεις και αρκετές παραλλαγές στις οποίες και μπορείς να ποντάρεις αυξάνοντας τις αποδόσεις και κατ’ επέκταση τα κέρδη σου. Οι βασικότερες παραλλαγές είναι οι παρακάτω:

 1. Να σκοράρει ένας παίκτης 2 ή περισσότερα τέρματα
 2. Να πετύχει ένας παίκτης χατ τρικ (τρία γκολ)
 3. Να σκοράρει ένα παίκτης με συγκεκριμένο τρόπο (πχ. κεφαλιά, σουτ, κλπ)
 4. Στοιχήματα Each Way όπου πληρώνεσαι αν ο παίκτης σκοράρει ένα από τα γκολ της ομάδας του (πχ 1/3)

Combo Bets για σκόρερ

Τα combo bets ή συνδυαστικά στοιχήματα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, καθώς επιτρέπουν την αύξηση της απόδοσης σε ένα σημείο το οποίο πιστεύει ο παίκτης. Φυσικά και η αγορά των σκόρερ μπορεί να συνδυαστεί με άλλα στοιχήματα. Κάποια από τα όποια διαθέσιμα στις στοιχηματικές πλατφόρμες είναι τα ακόλουθα:

 • Scorecast/anytime scorer : Σε αυτό το συνδυαστικό ποντάρεις στο σκορ του αγώνα σε συνδυασμό με έναν παίκτη που πιστεύεις ότι θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς
 • Timecast: Εδώ ποντάρεις σε αυτόν που θα σκοράρει πρώτος σε συνδυασμό με το χρονικό εύρος που θα πετύχει το γκολ (πχ, 1-15, 15-30, κλπ)
 • Wincast/Anytime Wincast: Εδώ ποντάρεις είτε στον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος σε συνδυασμό με τη νίκη ομάδας ή στον παίκτη που θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή και στη νίκη της ομάδας

Τι  να προσέξεις στο στοιχημα σκορερ;

Τα στοιχεία που πρέπει να έχεις υπόψιν σου και να προσέξεις πριν επιλέξεις να ποντάρεις σε κάποιον σκόρερ είναι τα παρακάτω:

 • Την φόρμα και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται στα τελευταία παιχνίδια ο παίκτης
 • Τα στατιστικά του (μ.ο γκολ/αγώνα)
 • Κάποιες σημαντικές απουσίες, κυρίως όσων αναλαμβάνουν να εκτελέσουν τις στατικές φάσεις
 • Καιρικές συνθήκες και κατάσταση αγωνιστικού χώρου
 • Το κίνητρο και τη σημασία του κάθε αγώνα

Πώς να επιλέγεις τους σκόρερ;

Αναμφίβολα ένα στοίχημα σε κάποιον παίκτη να σκοράρει είναι ένα bet που περιέχει αρκετά μεγάλο ρίσκο. Εξ ου και οι μεγάλες αποδόσεις ειδικά σε επιλογή αυτός ο παίκτης να σκοράρει πρώτος ή τελευταίος. Παρότι σε ένα μεγάλο ποσοστό σε ένα τέτοιο στοίχημα χρειάζεται και η έμπνευση, παρακάτω υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που αν τους λάβεις υπόψιν σου κατά την επιλογή του σκόρερ, μακροχρόνια θα βγεις κερδισμένος.

 • Η φόρμα του παίκτη και το πόσο συχνά σκοράρει ειδικά στα τελευταία παιχνίδια
 • Τα γκολ/παιχνίδι που πετυχαίνει η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο παίκτης. Μια ομάδα που έχει υψηλό αυτό το στατιστικό δίνει καλύτερες πιθανότητες στο ποντάρισμα σου
 • Πολύ καλές επιλογές αποτελούν οι παίκτες που χτυπάνε τα στημένα (φάουλ, πέναλτι)
 • Ο χρόνος που αγωνίζεται ο παίκτης είναι επίσης κομβικός. Αυτός που ξεκινάει βασικός και παίζει συνήθως 90λεπτο είναι η καλύτερη επιλογή
 • Παίκτης που διαθέτει κίνητρο (πχ να βγει πρώτος σκόρερ στη λίγκα κ.α) συνήθως σκοράρει καθώς βοηθάει και η υπόλοιπη ομάδα σε αυτό

Κλείνοντας, η αγορά των σκόρερ είναι μια πολύ ευχάριστη και αν μη τι άλλο συναρπαστική αγορά, η οποία μάλιστα παρέχει και μεγάλα περιθώρια κέρδους αν μελετηθεί σωστά. Αυτό που χρειάζεται είναι καλή μελέτη των στατιστικών και όσων προαναφέρθηκαν παραπάνω και η επιτυχία δεν είναι μακριά.

Στοιχηματικές με στοίχημα σκόρερ

Στοιχηματική
Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Στοιχηματικές που δέχονται Paypal

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ηλεκτρονικά πορτοφόλια για τις συναλλαγές τους με τα […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως θα βρίσκω τα Over/Under

Το στοίχημα σε over/under είναι η πλέον δημοφιλής αγορά μετά το τελικό αποτέλεσμα στο αθλητικό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα στις ανατροπές

Όσοι θέλουν να παίξουν σε στοίχημα με μεγάλη απόδοση που αφορά το τελικό αποτέλεσμα, τότε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ