ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ!

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας!
  • ΕΓΓΡΑΦΗ Βήμα 1ο
  • ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ Βήμα 2ο
  • ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ Βήμα 3ο

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στρατηγική στοιχήματος στα κόρνερ

Τα τελευταία χρόνια το στοίχημα εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα να δημιουργούνται και περισσότερες ανάγκες για τους παίκτες του στοιχήματος. Μια από αυτές αναμφίβολα είναι και το στοίχημα κόρνερ.

Πρόκειται για ένα είδος στοιχημάτων που γνωρίζει σταθερή άνθηση και κεντρίζει το ενδιαφέρον αρκετών παικτών. Είτε πρόκειται για pre game επιλογές, είτε για live betting. Κυρίως το δεύτερο μπορεί να δώσει την δυνατότητα αποκόμισης ικανοποιητικού κέρδους με έξυπνες κινήσεις.

Αυτό στο οποίο στέκεται κυρίως ο παίκτης είναι ο συνολικός αριθμός των κόρνερ, αλλά φυσικά και διάφορες άλλες επιλογές, όπως το χάντικαπ των κόρνερ ανάμεσα στις δύο ομάδες που τίθενται αντιμέτωπες.

Στρατηγική στοιχήματος στα κόρνερ

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο εργαλείο για να ασχοληθείτε σοβαρά με τα κόρνερ από τα στατιστικά, αν και αρκετές φορές αυτά δεν συνάδουν με το line που συνήθως βάζουν οι μπουκ στα κόρνερ μιας αναμέτρησης.

Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να ψάξετε αρκετά πράγματα πριν προβείτε σε ποντάρισμα:

Το πιο σημαντικό στοιχείο, αναμφίβολα, είναι ο τρόπος με τον οποίο αναπτύσσεται επιθετικά η εκάστοτε ομάδα. Υπάρχουν σύλλογοι που έχουν ως κύριο τρόπο ανάπτυξης το passing game και γενικότερα την ανάπτυξη από τον άξονα και υπάρχουν και άλλοι που ψάχνουν κυρίως το overlap. Βέβαια υπάρχουν και οι σύλλογοι που έχουν διάφορους τρόπους ανάπτυξης και προσαρμόζονται ανάλογα με τον αντίπαλο.  Όπως είναι λογικό το overlaping δίνει την δυνατότητα για αποκόμιση περισσότερων κόρνερ, χωρίς όμως να είναι και αυτονόητο αυτό. Ρόλο μεγάλο παίζει και το κίνητρο που μπορεί να έχει η κάθε ομάδα, μιας και είναι διαφορετικό να «καίγεσαι» για τη νίκη και διαφορετικό να πηγαίνεις σε μια διοργάνωση όντας αδιάφορος και χωρίς κάποιο αγωνιστικό κίνητρο.

Το παιχνίδι σου καλύτερο! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Αξίζει κυρίως να «κυνηγάμε» τα φαβορί κόντρα σε αντιπάλους που προτιμούν φουλ αμυντικές ενδεκάδες (5-4-1 ενδεικτικά), αφού είναι αυτονόητο πως θα κλειστούν αρκετή ώρα στα καρέ τους δίνοντας την ευκαιρία στο φαβορί να εκτελέσει πολλά κόρνερ. Βέβαια εάν το φαβορί βρει γρήγορα γκολ τότε αλλάζει και το σκεπτικό με τα κόρνερ, αφού η υποδεέστερη ομάδα θα παίξει πιο ανοικτά και ενδεχομένως να αξίζει να κυνηγήσει κάποιος το line της στα κόρνερ, το οποίο θα είναι και πιο μαζεμένο από τη στιγμή που θα είναι η χειρότερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Από κει και πέρα δεν θα πρέπει να λησμονείτε να εξετάζετε τις καιρικές συνθήκες, όπου μπορούν να προκύψουν ευκαιρίες, εάν π.χ υπάρχει έντονος άνεμος, ανάλογα με το κάθε ημίχρονο. Στις ομάδες που ξέρουμε ακόμη καλύτερα πάντως μπορούμε να βάλουμε και άλλα πράγματα στο μυαλό μας, όπως εάν διαθέτουν παίκτες που δοκιμάζουν το πόδι τους από μακριά, οδηγώντας ενδεχομένως πιο εύκολα τον τερματοφύλακα να στείλει την μπάλα κόρνερ με μια δυνατή εκτέλεση.

Κόρνερ και live στοίχημα

Η αλήθεια είναι πως τα πονταρίσματα όσον αφορά τα κόρνερ στο live είναι περισσότερα σε σχέση με αυτά που γίνονται στο pre game από τη στιγμή που στα κόρνερ στο live τα line αλλάζουν διαρκώς σε συνάρτηση με την διακύμανση της αναμέτρησης σχετικά με το σκορ και τον καιρό, όπου προσαρμόζονται ανάλογα και οι στοιχηματικές αποδόσεις. Το βασικό στοιχείο είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση, μιας και είναι αρκετά λογικό να σας ενθουσιάζει, αν και θα πρέπει να αποφύγετε το ενδεχόμενο να «ξεφύγετε» για να εκμεταλλευτείτε ενδεχόμενες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Σούπερ προσφορές* σε στοίχημα, Live Καζίνο και πόκερ! ΕΓΓΡΑΦΗ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις 21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ενδεικτικά αναφέρουμε το πιθανό σενάριο να έχει μείνει πίσω στο σκορ το φαβορί εντός έδρας και να «καίγεται» για την ανατροπή του σκορ, ενώ σίγουρα ενδιαφέρον έχουν και τα ματς που η μια ομάδα αγωνίζεται με παίκτη λιγότερο, κάτι που σημαίνει πως αυτομάτως θα προσπαθήσει να κλειστεί στα καρέ της, ιδίως αν έχει μέχρι εκείνη τη στιγμή κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αυτές οι πιθανές εξελίξεις είναι και ο λόγος που αρκετές φορές μπορεί να παρατηρηθούν περισσότερες εκτελέσεις κόρνερ στα τελευταία 15΄, σε σχέση με τον μέσο όρο.

Πως θα κερδίσεις στο στοίχημα κόρνερ

Το βασικό συστατικό της επιτυχίας στον συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού είναι να κατανοήσει ο παίκτης πως πρόκειται για επιλογή που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη για να κατανοηθεί. Ειδικά οι επιλογές στο λάιβ στοίχημα αυξάνουν κατακόρυφα το ενδιαφέρον, από τη στιγμή που πρόκειται για επιλογές που μπορούν να μεταβληθούν πλήρως μέσα σε 5΄. Μην λησμονείτε το γεγονός πως η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την διαφορά. Ο συνδυασμός των στατιστικών, με τις συγκυρίες της αναμέτρησης, την σημαντικότητα του ματς και τις καιρικές συνθήκες μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα αρκετά επιτυχημένο μείγμα μακροπρόθεσμα.

Χρήσιμες συμβουλές για το στοίχημα κόρνερ

Πλαγιοκοπήσεις: Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τα κόρνερ είναι ο τρόπος ανάπτυξης των ομάδων και εάν διαθέτουν κατάλληλους παίκτες στις θέσεις των εξτρέμ και των πλάγιων μπακ. Είναι διαφορετικό να συγκλίνει ένας παίκτης προς τα μέσα και διαφορετικό να προτιμάει την σέντρα προς την εστία. Οι σέντρες είναι και αυτές που μπορούν να φέρουν άκοπα ένα κόρνερ, πέρα από την απόκρουση του τερματοφύλακα.

Πως αντιδρούν τα στόπερ: Κοιτώντας την κάθε λεπτομέρεια δεν μπορούμε παρά να σταθούμε και στους στόπερ. Τους αναφέρουμε γιατί υπάρχουν αυτοί οι οποίοι στέλνουν πάντα την μπάλα μπροστά δρώντας ψύχραιμα, υπάρχουν και αυτοί που για διάφορους λόγους επιλέγουν την εύκολη λύση του κόρνερ. Ρόλο μπορεί να διαδραματίσει ακόμη και ο τρόπους που πηγαίνουν στις εναέριες μονομαχίες και εάν στοχεύουν ή απλά θέλουν να πάρουν την κεφαλιά.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ο τρόπος επίθεσης: Κλειδί για να δούμε κόρνερ ακόμη και σε ανύποπτη φάση είναι να υπάρχουν παίκτες, κυρίως χαφ, οι οποίοι δοκιμάζουν συχνά τα πόδια τους, κάτι που μπορεί να αποφέρει κόρνερ είτε από την απόκρουση του τερματοφύλακα είτε από κάποια κόντρα με τον αντίπαλο αμυντικό.

Κεφάλαιο τερματοφύλακας: Αφήσαμε τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό τον ρόλο του τερματοφύλακα. Ιδανικός, για να κυνηγήσει κάποιος τα κόρνερ, είναι ο τερματοφύλακας που δεν έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του στο κομμάτι της εξόδου, με αποτέλεσμα να έχει περισσότερες πιθανότητες να παραχωρήσει ένα κόρνερ. Αντιθέτως εάν ο τερματοφύλακας έχει καλή έξοδο τότε μειώνεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθούν κόρνερ.

Χρήσιμες συμβουλές για κόρνερ Live

  • Όταν το φαβορί δεν κερδίζει: Το νο1 θετικό στοιχείο για την αναζήτηση των πολλών κόρνερ είναι είτε το σκορ να είναι ισόπαλο είτε να χάνει το φαβορί, κυρίως εντός έδρας, κάτι που σημαίνει πως αυτομάτως θα έχει αυξημένη πίεση, περισσότερο κόσμο στα αντίπαλα καρέ, αλλά και την κατοχή. Αυτό το σενάριο συνήθως φέρνει αρκετά κόρνερ, ενώ αρκετές φορές αυτά μπορεί να έρχονται και μαζικά.
  • Το κίνητρο: Ένα ακόμη στοιχείο για την αναζήτηση των κόρνερ είναι το αποτέλεσμα να είναι ισόπαλο για δυο ομάδες που «καίγονται για τη νίκη», κάτι που σημαίνει πως θα υπάρχει πιο γρήγορο τέμπο και περισσότερες πιθανότητες για κόρνερ.
  • Μακριά από το τίκι-τάκα: Να συνηθίζετε να αποφεύγετε να ποντάρετε σε αναμετρήσεις που οι σύλλογοι έχουν εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, μιας και αυτό σημαίνει αυτομάτως πως κατά βάση θα απειλούν μόνο όταν υπάρχουν οι ιδανικές προϋποθέσεις για να μετατραπεί η ευκαιρία σε γκολ. Κοινώς ούτε επιτίθενται με σέντρες, ούτε με πλαγιοκοπήσεις
  • Πόσα κόρνερ ακόμη; Πολλές φορές το να δούμε πολλά κόρνερ είναι πιθανό, αλλά οποιοδήποτε ποντάρισμα κάνουμε θα πρέπει να συνδέεται και με το line που θα έχουν θέσει οι μπουκ. Αν μετά το 70 χρειάζονται παραπάνω από 4 κόρνερ για την επιβεβαίωση του line τότε δεν αξίζει και το ρίσκο.
  • Μείωση του ρίσκου: Το βασικό για να μην βγαίνει κάποιος χαμένος είναι να έχει υπομονή στο παιχνίδι του και να μην παθιάζεται από την εξέλιξη του ματς ανοίγοντας τα πονταρίσματα του σε διάφορα line. Όταν ένα ματς φτάνει στο τέλος του είναι προτιμότερο να επιλέγετε το ενδεχόμενο ενός ακόμη κόρνερ με μικρότερη απόδοση, παρά να επιλέγετε περισσότερα από ένα κόρνερ. Με τον συγκεκριμένο τρόπο μακροπρόθεσμα θα είστε περισσότερο κερδισμένοι και ας επιλέγετε την μικρότερη απόδοση.
  • Καιρικές συνθήκες: Το καλό με τις αναμετρήσεις στο live είναι πως είστε σε θέση για να δείτε τον καιρό στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Εάν βρέχει ή υπάρχει χιόνι τότε αυτόματα μειώνονται και οι επιθέσεις ενώ σε ακραίες περιπτώσεις έχουμε δει λόγω βροχής να μην τσουλάει η μπάλα όπως θα έπρεπε και να κολλάει σε συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου. Οπότε μην υποτιμάτε τον καιρό.

bwin – Κορυφαίο Live Στοίχημα από κινητό και τάμπλετ |21+ ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Διαθέσιμα στοιχήματα κόρνερ

Over/Under Corner

Στο συγκεκριμένο είδος στοιχήματος ποντάρετε στο εάν θα γίνουν περισσότερα ή λιγότερα κόρνερ από το line που προσφέρει η στοιχηματική. Ενδεικτικά εάν το line είναι στα 10.5 corner και έχετε επιλέξει το over, θα το πιάσετε εάν επιτευχθούν 11 ή περισσότερα κόρνερ.

3 Way bet

Πρόκειται για τριπλή αγορά που υπάρχει και η επιλογή να εκτελεστεί ο ακριβής αριθμός κόρνερ που προσφέρει η πλατφόρμα στοιχήματος. Για παράδειγμα εάν το όριο της πλατφόρμας είναι στα 8 κόρνερ, μπορείτε να ποντάρετε εκτός από τις αγορές over/under και στο ενδεχόμενο να γίνουν ακριβώς 8 corner στο παιχνίδι, παίρνοντας αρκετά μεγαλύτερη απόδοση.

Εύρος συνολικών κόρνερ

Αρκετές πλατφόρμες δίνουν την δυνατότητα στοιχηματισμού σε επιμέρους σύνολο κόρνερ. Για παράδειγμα: 0-6, 7-9,10-12, 13-15, 16+.

Κόρνερ στο ημίχρονο

Πέρα από τα συνολικά κόρνερ αγώνα, οι πλατφόρμες προσφέρουν την ίδια αγορά και για κάθε ημίχρονο ξεχωριστά. Οι στοιχηματικές αγορές είναι ακριβώς οι ίδιες αλλά φυσικά με διαφορετικό line, που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι τα μισά από το στοίχημα “Συνολικά κόρνερ αγώνα”.

Ποια ομάδα θα έχει τα περισσότερα κόρνερ στον αγώνα

Στην συγκεκριμένη αγορά σας δίνεται η δυνατότητα να ποντάρετε στην ομάδα που πιστεύετε ότι θα κερδίσει περισσότερα κόρνερ από την άλλη. Υπάρχουν τρεις επιλογές, σαν να επιλέγετε το τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή 1Χ2.

Ασιατικά χάντικαπ κόρνερ

Μοιάζει με το ασιατικό χάντικαπ για νικητή αγώνα, μόνο που δεν αφορά τον νικητή αγώνα αλλά τον σύλλογο που θα κερδίσει τα περισσότερα κόρνερ.

Ασιατικό χάντικαπ στο σύνολο corner

Είναι επιλογή που υπάρχει και πριν την έναρξη του αγώνα, όμως είναι μια αγορά ιδιαίτερα πρακτική στο στοιχημα live ποδοσφαίρου. Ο Book θέτει ένα όριο για τα συνολικά κόρνερ του αγώνα (π.χ. over 8), με το ποντάρισμα σας να αφορά αν θα γίνουν λιγότερα ή περισσότερα corner από το όριο που έχετε επιλέξει. Εάν ο αριθμός είναι ακριβώς 7 τότε πιάνεται ως void.


21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρίες στην Ελλάδα

Στοιχηματική
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
| +21. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 210 9237777
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα
"21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi"
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Aκουλούθησε το Betoworld στα social media!

Διαβαστε επισης

Τι είναι το Over/Under 2.5 (Στρατηγικές)

Μετά το τελικό αποτέλεσμα είναι ίσως η πλέον δημοφιλής αγορά στο στοίχημα. Κι όχι μόνο […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Virtual Sports: Στρατηγικές & κόλπα κέρδους

Έχουν μπει εδώ και λίγα χρόνια στη ζωή μας και είναι μία αγορά τάχιστα αναπτυσσόμενη… […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Stoiximan Εγγραφή

Πρόκειται για την πλέον δημοφιλή στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα. Μια εταιρία που από το 2012 […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πως να κερδίσω στο στοίχημα;

Η ενασχόληση με το στοίχημα αποτελεί σίγουρα έναν τρόπο απόδρασης από την καθημερινότητα. Αν θέλουμε […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα Τένις

To τένις ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα παγκοσμίως και η μεταφορά του […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Στοίχημα Σκόρερ

Το στοίχημα στην αγορά των σκόρερ έχει γίνει πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια και αυτό […]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ